Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Breyton BMW 3: silný elegán

Roman Daněk
Diskuze (8)
BMW řady 3 je oblíbeným cílem tunerů a německá ladičská firma Breyton nestojí stranou. Majitelům sedanů střední třídy nabízí kompletní tuningový balíček.

Německý tuner Breyton má ve své nabídce kompletní tuningový paket. Karosářský kit obsahuje upravený přední nárazník, boční prahové nadstavce, decentní přítlačnou lištu a oplechování zádě. Nová je i oválná chromovaná koncovka výfukového systému. Naladěním prošel i podvozek, kde jsou silnější stabilizátory, a nové tužší odpružení sníží světlou výšku vozu o 30 až 50 mm.

V blatnících jsou velká 20palcová kola, kde si zákazník může vybrat mezi disky Vision II nebo Spirit. O dobrou trakci se starají pneumatiky o rozměrech 235/30 ZR 20 vpředu a 285/25 ZR 20 vzadu. V interiéru jsou doplňky obložení z karbonových kompozitů nebo leštěného hliníku a nové čalounění z luxusní kůže či Alcantary.

Majitelé BMW řady 3 s benzínovým třílitrovým šestiválcem si mohou navíc objednat, zaplatit a nechat namontovat kit, který zvedne výkon na 225 kW (306 k). Maximální točivý moment povyskočí na 347 Nm. Součástí kitu je převrtání objemu motoru na 3,2 l, přeprogramování řídící jednotky a dále např. výměna sání, pístů, vaček, spojky atd. Nejvyšší rychlost upraveného BMW 330i je 281 km/h.

Roman Daněk
Diskuze (8)
19. 2. 2007 13:32
:-)
hezke... - ale Alpina se mi libi vic :-)