Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cobra Suzuki SX4: pořádná porce chromu

Roman Daněk
Diskuze (23)
Ladičská firma Cobra Technology & Lifestyle připravila pro Suzuki SX4 několik karosářských doplňků z chromu.

Není povolanějšího výrobce obratných malých čtyřkolek, než právě Suzuki. Kdo chce malou čtyřkolku a maličké Jimny je pro něj příliš spartánské, může se poohlédnout po civilnějším Ignisu, případně po novince - zvýšeném hatchbacku SX4, který už odsouvá terén mezi méně důležitá místa, přesto se v něm neztratí, zejména s příplatkovým pohonem všech kol.

Ladičská firma Cobra Technology & Lifestyle se rozhodla doplnit Suzuki SX4 o několik karosářských doplňků z chromu. Přední část vozu si můžete vybavit masivním trubkovým nárazníkem, kde průměr trubek činí 60 mm. Obdobný motiv se objevuje i na nadstavcích bočních prahů a chrom je i na nové koncovce výfukového systému. Svoji SX4 můžete dále doplnit 17palcovými koly s vícedílnými disky z lehkých slitin Cobra Grenada o rozměrech 8Jx17", které jsou obuty do pneumatik 225/45 R17.

Roman Daněk
Diskuze (23)
6. 2. 2007 08:56
Re: MOZE NIEKTO TAK SPATNE AUTO ESTE TUNOVAT :D
Já ho řídil ve všech verzích se všemi motory a mohu s klidem prohlásit, že to bylo jedno z těch lepších co jsem řídil. A velmi příjemně mě překvapilo jízdními vlastnostmi. Motory bych rozhodně ani 1.5, ani 1.6 ani TD neoznačil v žádném případě za hlučný. (den předtím jsem jezdil s Q7 a to mě teda přišlo především od pneumatik hlučnější).
6. 2. 2007 07:08
Re: 2d kola
presne, toto predsa nie su fotky, to je rendering a este nie ktovieaky....pochybovaci nech pozru do kolies....iba cierna tma, kde su kotuce?....jedine ze by najnvsie robili brzdy cele cierne....
6. 2. 2007 07:06
Re: Fiat versus Slovensko- Slovák
hurvinek sa ozval....
Avatar - Ricardo
5. 2. 2007 19:19
Re: MOZE NIEKTO TAK SPATNE AUTO ESTE TUNOVAT :D
Jak jsi anonyme přišel na to že je špatné? Protože se prodává i jako Fiat?
Avatar - mr.modena
5. 2. 2007 17:26
Re: 2d kola
virtual tuning je věčný >:D