Dacia má nejmladší modelovou řadu na trhu již od 169.900 Kč

Prezentace klienta
Dacia nabízí moderní a spolehlivou řadu vozů, které disponují rekordním poměrem mezi prostorností a dostupností. Díky této velkorysosti pro cestující i náklad jsou modely řady Dacia skutečně chytrou volbou, o čemž svědčí i její prodej.

Dacia je už několik let nejrychleji rostoucí značkou v Evropě a je velmi oblíbená u francouzských, německých i španělských klientů.

Od Sandera po Duster

Nabídka značky Dacia je opravdu široká. Vybrat si můžete své kompaktní Sandero, rekordně velký zavazadlový prostor nabízející Logan MCV nebo Duster, hvězdu mezi SUV. A to třeba v nové limitované edici Blackstorm nabízející jedinečný design a skvělý poměr ceny k užitné hodnotě. Stále modernější Dacia Duster je zdatná v terénních schopnostech díky pohonu všech kol a nízké hmotnosti. Nic vás tak nezastaví ani na nezpevněných cestách.

dacia dacia

Osvědčená technika

Nabídka výkonných a spolehlivých motorizací vycházejících z technologií Renault poskytuje skutečné potěšení z jízdy za každých podmínek.

Dacia patří mezi značky skupiny Renault, díky čemuž podléhá přísným výrobním procesům a standardům. Zároveň využívá profesionální prodejní sítě a záručních servisů. V neposlední řadě spoléhá Dacia na své know-how a svým klientům poskytuje standardní záruku na tři roky nebo 100.000 najetých km.

Zimní pneumatiky zdarma

I Dacia si pro vás připravila výhodnou podzimní nabídku. Při financování s Dacia Finance získáte zimní pneumatiky zdarma. Ptejte se svého prodejce nebo navštivte Dacia.cz a vyberte si chytře.

dacia dacia

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly