Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další honička zfetovaného řidiče v centru Prahy. Zákaz řízení měl do roku 2030!

Stanislav Kolman
Diskuze (19)
Policejní hlídka v centru Prahy pronásledovala odcizený vůz, který řídil muž pod vlivem drog. Po způsobení havárie se z místa nehody pokusil utéct po svých, naštěstí neúspěšně.

Video se připravuje ...

Nehoda se odehrála v sobotu 30. září okolo poledne. Na Poděbradské ulici v Praze 9 si policejní hlídka všimla odcizeného Renaultu Laguna, přičemž řidič začal záhy ujíždět. „Nerespektoval červenou na semaforech, ohrozil jiného řidiče a místy policistům ujížděl i rychlostí 160 km/h,“ píše Týdeník Policie, který o celém incidentu informoval.

Honičku ukončila až havárie s jiným vozem. Řidič se společně se spolujezdkyní ještě pokusil z místa nehody utéct, policie jim však byla v patách a oba zadržela, muž skončil v poutech.

Jak se dalo předpokládat, jednatřicetiletý řidič měl k úprku vícero důvodů. Za volantem kradeného auta seděl, i když měl udělený zákaz řízení až do roku 2030! Bezprostřední test na drogy byl navíc pozitivní na amfetamin, uvádí dále Týdeník Policie. V případě odsouzení hrozí muži až tříleté vězení.

Zfetovaný řidič nebyl jediným účastníkem nehody, kterou způsobil. Boural totiž do jiného vozidla, ve kterém v tu dobu cestovaly také dvě děti. Ty byly záhy převezeny do nemocnice a podle posledních informací jsou v pořádku.

Celý incident až nápadně připomíná honičku, o které jsme vás informovali během letních prázdnin. Zfetovaný řidič taktéž ujížděl hlídce v kradeném autě, přičemž byl již 18x trestaný. Nakonec způsobil vážnou nehodu, když vrazil do Fordu Focus, ve kterém cestovali rodiče společně s tříletým synem. Ani jim se naštěstí nic nestalo.

Stanislav Kolman
Diskuze (19)
Avatar - JDM
5. 10. 2017 16:05
Re: Honičky
To me je jedno a nezajima mě kdo něco zaplatí.. Jde o bezpečnost a mají nám pomáhat a chránit nás a ne nás ohrožovat... Možná moc koukám na emericky filmy a chtít po policii aby dělala to co má je asi moc v tyhle zemi...
5. 10. 2017 08:53
Re: Honičky
A kdo myslíš, že bude viník nehody? Kdo bude platit škodu? Kdo ponese následky za další způsobenou škodu při nehodě? Vždycky ten, kdo zaviní nehodu, tedy v případw nacouvání nebo hitu na kolo policajt.

Evidentně o tom víš kulový a moc koukáš na emerický filmy...
Avatar - N6600
5. 10. 2017 08:30
Re: Honičky
Bud rad, ze nie si na Slovensku. Tam kovboji v uniforme rovno strielaju. Uz maju na konte par mrtvych spolujazdcov.

Mimochodom, myslis, ze by sa smazka nechala odradit od nahanacky a zastavila by okamzite "bez boja", hned ako by ju vyblokovalo/zastavilo policajne auto? Takze verim az vidim...
Avatar - Jeremy.McKvak.ANTIDIESEL
5. 10. 2017 08:29
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>:-[]
>:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
5. 10. 2017 08:28
Re: NEVOLTE BABIŠE = AGROFERT = ŽLUTÁ SMRT
To vazne mu hrozia IBA 3 roky v base? Porusenie zakazu soferovania, kradez auta, nebezpecna jazda pod vplyvom omamnych latok a dopravna nehoda, utek z miesta dopravnej nehody a za to vsetko mu hrozia - teda asi horna hranica su len tri roky?

Niekedy su tie trestne sadzby uplne absurdne. U nas pred nejakym casom hrozilo sedem rokov mladikovy, ze kopol policajtku do kolena pri razii v bare. Mal radsej fetovat a kradnut auta 8-s