Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat 500: prvních 500 exemplářů možno rezervovat

Michal Otruba
Diskuze (21)
Nový Fiat 500 ještě není oficiálně představen, ale již nyní si jej můžete zarezervovat. Učinit tak můžete během Milánského International Furniture Fair, kde bude “prodáno“ prvních 500 kusů.

Nový Fiat 500 se ještě před svým vypuštěním do světa stal symbolem italského vytříbeného stylu, nejmodernějších řešení pro lidi, kteří se těší z jejich plechových miláčků a kteří chtějí používat svůj vůz každý den a přitom se bavit. Nový Fiat 500 má být kvalitativně velmi zdatný a moderní, ale zároveň odkazuje na svou historickou identitu. Má být také praktický, přitažlivý a samozřejmě originální.

Oficiální představení se odehraje 4. července 2007 a pro italskou automobilku to bude velmi prestižní událost. Ještě předtím se však Fiat spojil se slavnou italskou designovou značkou Cappellini aby se spolu zaměřili na nový model. V jedné z Cappelliniho “prodejen“ se bude od 18. dubna 2007 konat velká rezervační akce na nový Fiat 500 Opening Edition. K objednání bude verze upravená v designu Cappellini, která bude obsahovat exkluzivní Pearl White barvu, emblém s číslem kusu (1 až 500) a památnou plaketu v interiéru, na které bude vyryto jméno šťastného zákazníka.

Kdokoli bude mít zájem může nejdříve podepsat nezávaznou nabídku, na základě které bude zařazen do pořadníku na jeden z prvních Fiatů. Později budou zájemci znovu osloveni k doladění výbavy a stanovení ceny a buď závaznou objednávku podepíšou nebo svůj původní úmysl zruší.

Chcete-li jej, tak hurá do Itálie!

Michal Otruba
Diskuze (21)
Avatar - Enzo
20. 4. 2007 08:31
Re: JAKÉ BEREŠ?
Protože si můžou vyrvat budík z těla, jízda pro ně bude takovej zážitek, že už ho nebudou potřebovat >:D
Avatar - Dinar
20. 4. 2007 07:47
Re: JAKÉ BEREŠ?
Moc nechápu, proč by zrovna kardiaci měli jezdit pětistovkou. >:D ;-)
Avatar - Pierro
19. 4. 2007 10:53
Re: 500 vočí
Moje drahá polovička nejdříve pošilhávala po Miníku. Jenže ten se pohybuje cenově trochu někde jinde a já nejsem z těch kovbojů, který vysázej na dřevo osmset tyček a neucvrnknou si z toho do gaťjek. Takže tenhle malej retrokrasavec se nakonec ukázal jako zajímavá a hlavně levnější alternativa. Uvidíme jak bude vypadat naživo a hlavně jak pojede. Pak padne rozhodnutí. ;-)
19. 4. 2007 10:43
Re: Maly Fiatek
:yes: :yes:
19. 4. 2007 10:40
Re: Maly Fiatek
Proč pro manželku? Já, ač nejsem žádné tintítko, bych si ho šel hned koupit..... Bravo Fiat ! :yes: