Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Hyundai Elantra a Sonata pro Super Bowl

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Automobilka Hyundai si podobně jako řada dalších společností připravila pro nedělní přímým přenos finálového zápasu Super Bowl řadu nových reklamních spotů.

Hyundai hodlá prostřednictvím svých reklam přitáhnout pozornost k modelům Elantra a Sonata. Prvnímu jmenovanému modelu jsou věnovány dvě první reklamy.

Hyundai Elantra se v provedení pro severoamerický trh představilo na loňském listopadovém autosalonu v Los Angeles. Pátá generace tohoto sedanu měla ovšem premiéru již v dubnu na autosalonu v korejském Busanu.

V třetí reklamě účinkuje Hyundai Sonata. Tento model byl severoamerické veřejnosti poprvé představen na loňském dubnovém autosalonu v New Yorku. Sonata je v USA nabízena s atmosférickým zážehovým motorem o objemu 2,4 l nebo turbodmychadlem přeplňovaným čtyřválcem o objemu 2,0 l. V nabídce je i provedení s hybridním pohonem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
9. 2. 2011 23:56
Re: Příšera
Kdepak mistře, toto já samozřejmě vím a dřívější korejská auta neřeším, ty měly design občas hodně povedený. Např. co vím tak Italové pro Daewoo dělali Leganzu, Matiz, snad i první Aveo. Ty auta vypadají ještě dnes dobře a měly i ve své době skvělý design a třeba Leganza je vysloveně hezká. Řeším ty jejich dnešní překomplikované hnusy. Všechny tvary jsou nekonkrétní, je to taková slátanina všech stylů kde je plno nehodících se prvků a často málem nejde poznat kde to má předek. Prostě si myslím, že si už dnes moc věří a šetří na špatném místě.
Avatar - DaewooMaster
7. 2. 2011 09:09
Re: Příšera
Korejci (např. Daewoo) dřív měli vše z designerského pera Italů (Italdesign, Bertone, IDEA design) a tobě podobní tu kňourali úplně stejně, takže design zjevně nebude ten hlavní problém s Korejci... ;-)
6. 2. 2011 09:11
Re: Trefa
Je to jedno z nejkrásnějších aut co jem viděl. Krása
5. 2. 2011 22:15
Příšera
Korejci by si měli nechat dělat design u Italů. Potom by možná nevznikaly tak esteticky zvrácená auta. Tohle se nemůže líbit nikomu, to už je snad horší než ten strašný nový Spark.
5. 2. 2011 10:54
Trefa
Skvělé skloubení techniky a designu :yes: K tomu není co dodávat.Není divu,že se tak skvěle prodává.