Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia Pro_Cee’d 2013: Nová generace na prvním videu

Jakub Kraus
Diskuze (11)
Po pařížské výstavní premiéře zde máme první jízdní video sportovně střiženého modelu Kia Pro_cee’d.

Na pařížském autosalonu se představil nový Pro_cee’d, který dostal dynamičtěji vyhlížející tvary než odcházející generace. Po vzoru Opelu Astra se třídveřový Pro_cee´d snaží výrazněji odlišit od praktičtěji zaměřeného pětidveřového sourozence . Pod kapotu navíc měly zamířit i silnější motory než doposud, dokonce přeplňovaná jedna šestka.

Ale zpět k videu. Nečekejte žádné závody na okruhu, video je zaměřeno hlavně na vizuální atraktivitu Pro_cee’du, je to ostatně také první příležitost, jak si ho můžete prohlédnout za všech možných úhlů z venku i zevnitř.

Pokud by vás zajímaly další informace o třídveřovém Cee´du, můžete si přečít naše živé dojmy z Paříže či informace týkající se zástavby přeplňovaného agregátu o objemu 1,6 litru o výkonu 200 koní.

Jakub Kraus
Diskuze (11)
Avatar - Katikakus
3. 10. 2012 23:41
Re: paradne auto
No, ja tady za hloupeho saska nejsem... :-!
3. 10. 2012 18:51
Re: paradne auto
Tak to píše ten pravý... :no: :no: :no: :no: :no:
Avatar - Katikakus
3. 10. 2012 08:44
Re: paradne auto
On mozna napsal hloupy prispevek v diskusi pod Rapidem, ty mas hloupe prispevky vsechny... :no:
2. 10. 2012 22:29
Re: paradne auto
Přečti si jeho příspěvek u Rapidu...to už jsem fakt vypěnil! A´t víš kdo je hloupej. A když už tak hloupý, ne hloupej. :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Avatar - PeterLuk
2. 10. 2012 20:36
Krásavec je to, absencia ručnej brzdy je však neospravedlnit
Musím uznať, že vyzerá veľmi pekne. S tou maskou prepojenou so svetlami dokonca ešte lepšie. :yes: Tie veľké hmlovky a tie spodné zadné svetlá síce nevyzerajú elegantne či športovo, vyzerajú však originálne čo by sme mali v dnešnej dobe oceniť. Páči sa mi zadok ako aj klinovitý tvar, v tej oranžovej metalíze mu to fakt sekne. Ale čakal som upravený interiér, tým myslím iné prístroje či volant (ten z Carensu by sa do pro_cee'du hodil). A hlavne mi tu chýba ručná brzda. Ako s tým bude Rowan Atkinson na okruhu Top Gear-u vyberať Hammerhead? Nuž čo, Golf je etalón, a ak nemá ručnú brzdu, pre Auto Bild je t plus a ak sa mu chce konkurencia priblížiť, musí ho nasledovať (aj keď popravde cee'd s automatickou parkovacou brzdou tu bol skôr ako Golf s automatickou parkovacou brzdou - wow, to už Nemci opakujú po Kórejcoch?
:-) ) :-)