Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kresta uhájil těsné vítězství, Auto.cz poraženo

Ondřej Láník
Diskuze (18)
Soutěž "Tipuj na www.ford.cz a vyzvi R. Krestu na souboj v motokárách“ zná svého vítěze!

Internetová tipovací soutěž "Tipuj na www.ford.cz a vyzvi R. Krestu na souboj v motokárách“, vyhlášená Fordem začátkem dubna tohoto roku byla úspěšně ukončena. V radotínském Kart centru se rozhodlo o absolutním vítězi celé soutěže, který se za odměnu zúčastní Rally Monte Carlo 2006!

Soutěž byla určena pro veřejnost a účastníci mohli do začátku každé soutěže mistrovství světa (na webových stránkách) tipovat svůj odhad umístění, které v soutěži získají Kresta s Možným / Tománkem. Vítěz každého kola tipovací soutěže byl pak pozván k účasti na motokárovém závodě pojmenovaném "Vyzvi Romana Krestu", který se konal tento týden v pražské Kart aréně Radotín.

Z celkového počtu 395 přihlášených účastníků se akce zúčastnilo celkem 14 nejpřesněji tipujících. Jejich řady pak doplnili zástupci Ford Motor Company, s.r.o., a vybraní čeští automobiloví novináři. Samozřejmě nechyběl ani Roman Kresta, kterého měli výherci jednotlivých kol v motokárovém závodu za úkol předstihnout a vyhrát lukrativní cenu v podobě zájezdu na Rally Monte Carlo 2006.

I když Roman v semifinálových jízdách několika svým soupeřům podlehl (dokázali ho pokořit novináři Beňa a Krutský i pozdější vítěz Iral), ve vlastním finále předvedla soutěžní hvězda své kvality a dosáhla skvělého času 1,25,16 minuty. K tomu už se nikdo nepřiblížil. Nejbližší čas nakonec zajel sedmadvacetiletý Petr Iral z Českých Budějovic. Tomu se podařilo zvládnout devítisetmetrovou trať za 1,27,76 minuty. Druhé místo pak obsadil Daniel Štorek (1,28,32) a na třetím místě se umístil Aleš Bieronski s časem 1,28,77.

Ondřej Láník
Diskuze (18)
19. 12. 2005 22:13
Re: VIDĚL JSEM HO
Moc dobře si na něho pamatuju... Možná je ikona nedokonalá proto, že se přetavuje především skrzevá srdce zamilovaných... a to, jak známo, odpustí mnohé...