Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover představuje nejluxusnější dovolenou na Zemi. Pojedete?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Land Rover spojil své síly s cestovní kanceláří Abercrombie & Kent a výsledkem má být ta nejluxusnější dovolená, jakou si lze jen představit.

Britská automobilka Land Rover již ve spolupráci s cestovní kanceláří Abercrombie & Kent nabízí různé dobrodružné výpravy, které jsou pořádány například ve Velké Británii, Tanzánii nebo Austrálii, ale nyní tyto dvě společnosti představují úžasný výlet, který má být skutečně tou nejluxusnější dovolenou.

Zájemci o tuto dovolenou mají možnost si ji objednat pouze prostřednictvím vybraných butiků ve Velké Británii, Abu Dhabi a Monaku. Počítat přitom musí s cenou, která bude odpovídat poskytovanému luxusu a začíná na částce 100.000 britských liber za osobu (zhruba 3.600.000 Kč).

Za tuto částku dostanou účastníci zájezdu k dispozici Range Rover SVAutobiography, představující nejluxusnější model v celé historii své značky, s nímž vyrazí na 21 dnů dlouhou cestu napříč pěti kontinenty, na nichž navštíví osm států. Samozřejmostí je kompletní servis a ubytovaní zajišťují vždy jen ty nejlepší hotely v dané lokalitě.

Celá cesta začíná v Evropě a první den se vyráží z Nice do Monaka. V následujících šesti dnech se projíždí především vyhlášenými lokalitami Francie, nechybí návštěva Dolomit nebo výlet vrtulníkem a piknik na ledovci.

Následuje letecký přesun z Benátek do marockého Marrakéše, odkud jsou v následujících dnech podniknuty výlety do pouště i pohoří Atlas. Jedenáctý den celého podniku je vyhrazen pro další letecký přesun, tentokrát do Las Vegas.

Během následujících šesti dnů je možné s Range Roverem navštívit Monument Valley, zatímco pro Grand Canyon je připravena helikoptéra, ale v Utahu je výlet do pouště opět zajištěn vozem.

Cestovatelé se patnáctý den přesouvají letecky do Chile, kde mohou zkoumat poušť Atacama a na osmnáctý den je naplánován přelet do australského Sydney. I zde je připraven luxusní Range Rover, s nímž lze okusit kouzlo i nástrahy australského kontinentu. Celý nákladný a náročný výlet je zakončen po jednadvaceti dnech návratem do Londýna.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Avatar - white label
28. 1. 2016 11:15
Tolik času v letadle
Za ty háky trávit tolik hodin v letadle...
28. 1. 2016 09:13
Re: Tři týdny v kuse se někam trmácet ...
Pro člověka, co je celý rok "zavřený" na svém hrabství, příjemná změna, ne? :-)
28. 1. 2016 07:31
Tři týdny v kuse se někam trmácet ...
... fakt luxus :-)
28. 1. 2016 00:23
Článek....
....ok, produkt ok, nevím, proč se rozčilujete. Ten, koho to baví, ať jede.
Avatar - praděda7
27. 1. 2016 23:00
LR
...už jen ta rakev (ne na lyže, ale na nebožtíka) chybí............možná je uvnitř.... ;-)