Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lehký facelift pro Renault Kangoo

Libor Zezulka
Diskuze (8)
Model Kangoo dostal od Renaultu pod stromeček lehký facelift, nové barevné kombinace interiéru a bohatší výbavu.

Víceúčelový automobil s názvem Kangoo Renault poprvé představil v roce 1997 a od té doby vzniklo více než 2 000 000 exemplářů tohoto modelu. Do roku 2007 vstoupí Kangoo mírně modernizovaný, s upravenou tváří, novými barevnými kombinacemi interiéru a bohatší výbavou. Od Renaultu totiž automobil dostal pod stromeček lehký facelift.

Ten zahrnuje nepatrné korekce přední a zadní části, především předního nárazníku, mřížky chladiče a světlometů, ale především nové barevné kombinace čalounění interiéru a bohatší výbavu. Zákazníci se například mohou těšit na barevnou kombinaci modrá-karbon v úrovni výbavy Authentique a nové dekorační prvky u verzí Privilége, Alize, Pampa a Galion.

Zadní sedadla jsou asymetricky dělená u všech verzí, Kangoo Alize dostalo rádio s CD přehrávačem a dvěma reproduktory, vyšší verze výbavy přidávají další dva reproduktory. ABS s EBA bude standardní součástí výbavy všech verzí modelu Kangoo. Renault Kangoo budou v roce 2007 pohánět dva zážehové (1.2 16V a 1.6 16V) a jeden vznětový motor (1.5 dCi 60, 70 a 85 koní).

Jednotky budou spojeny s manuální nebo automatickou převodovkou Proactive. V nabídce klient nalezne i model spalující zkapalněný plyn 1.2 LPG.

Libor Zezulka
Diskuze (8)