Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus otevírá nové prostory Intersect by Lexus

Jan Mička
Diskuze (0)
Společnost Lexus otevře v Tokiu první prostory Intersect by Lexus zprostředkující zážitky s touto luxusní značkou. Nové centrum se otevře 30. srpna 2013 v tokijské čtvrti Aoyama jako součást kampaně Amazing in motion.

Intersect by Lexus představuje prostor jedinečně luxusních zážitků, kde si mohou návštěvníci na vlastní kůži vychutnat vozy Lexus, aniž by přitom usedli za volant. Nejedná se o autosalon, ani o tradiční prodejní prostory. Hosté mohou blíže proniknout do světa značky prostřednictvím designu, umění, módy, kultury, filmu, hudby a technologií.

Prostory v tokijské čtvrti Aoyama i budoucí místa Intersect by Lexus plánovaná ve vybraných kosmopolitních městech, jako je např. New York City či Dubaj, připravuje Masamichi Katayama, světově proslulý návrhář interiérů a zakladatel společnosti Wonderwall, která se specializuje na bytovou architekturu.

V prvním podlaží centra Intersect by Lexus v Tokiu se nachází kavárna, kde se podávají celosvětově známé značky kávy, a dále výstavní prostory Garage zaměřené na svět automobilů a životní styl. Na druhém podlaží mohou návštěvníci zavítat do prodejny Crafted for Lexus, kde se nabízí sortiment značkových lifestylových produktů, sladěných s filozofií automobilky Lexus, a dále čtenářský salonek, kde se podávají gurmánské speciality s tematikou moderního Tokia.

Lexus

Jan Mička
Diskuze (0)