Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Juke: Tovární individualizace pro malý crossover

Michal Fokt
Diskuze (0)
Nissan nabízí možnost přizpůsobit si stylové SUV Juke pomocí kolekce doplňků od polepů, přes barvy interiéru až po po litá kola.

Nissan Juke je opravdovou individualitou segmentu SUV a rozhodně se nejedná o auto pro introverty. Pokud by vám ovšem Juke nestačil tak vyzývavý, jak vyjíždí z výrobní linky, spustila japonská automobilka individualizační program, jenž umožní vizuální stránku vozu ještě výrazně umocnit.

Pomoci tomu má celkem 11 doplňků karoserie a čtyři prvky, určené do kabiny. Najdete mezi nimi mimo jiné kola, střešní spoiler, prahové lišty, středovou konzoli nebo rámečky výdechů ventilace. Tyto prvky se vyrábí v osmi barevných variantách, které lze libovolně kombinovat, takže je opravdu malá pravděpodobnost, že na silnici potkáte stejně vyšperkované auto, obzvlášť pokud vám nebude chybět kuráž a invence.

Podobu svého personalizovaného Juku si můžete dopředu naspecifikovat v online konfigurátoru, takže nekoupíte zajíce v pytli. Nissan si od tohoto programu slibuje posílení image Juku jakožto stylového přibližovadla, schopného zaujmout stejnou klientelu, jako modely Mini, Citroën DS3, Fiat 500 nebo Opel Adam.

Michal Fokt
Diskuze (0)