Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Petr Janeba končí ve funkci šéfa českého zastoupení VW

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Petr Janeba, dosavadní vedoucí divize Volkswagen osobní vozy v České republice, ukončí k 30. dubnu po téměř třech letech svoje působení na této pozici.

Od 1. května převezme zodpovědnost za vybrané projekty v rámci Porsche Česká republika.

„Pod vedením Petra Janeby značka Volkswagen osobní vozy v období 2011 – 2013 zvýšila prodej až na 15 365 vozů v roce 2013, tedy o 12 %. Zároveň došlo k navýšení kvalitativních ukazatelů, a to především ke zvýšení spokojenosti zákazníků,“ říká Vratislav Strašil, generální ředitel společnosti Porsche Česká republika.

Do doby jmenování nového vedoucího divize Volkswagen osobní vozy převezme vedení značky dočasně právě Strašil.

Petr Janeba působí v koncernu Volkswagen již patnáct let. Před svým angažmá v rámci Porsche Česká republika vedl importérskou organizaci značky Škoda v Rusku. Předtím působil na vedoucích pozicích v prodeji značky Škoda s odpovědností za Rusko, západní Evropu a zámoří.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
30. 4. 2014 07:11
kvalitativní ukaztele???
Milé Auto cz, když už vám někdo pošle nějaký text, tak se aspoň snažte aby to vypadalo že ten text je váš. Takto to vypadá, že dáte na net cokoliv, jen abyste měli novou stránku k prodeji reklamy. A jinak mě hodně pobavila věta: Zároveň došlo k navýšení kvalitativních ukazatelů, a to především ke zvýšení spokojenosti zákazníků. Já jsem několikanásobný zákazník VW, ale další auto po zkušenostech s VW Tiguan 1,4TSI jsem zákazník který od značky odešel. Moc by mě zajímalo co to ty kvalitativní ukazatele jsou. Motor jeden velký průser a snaha o řešení je jen snaha o to aby pokud možno neplatil nic koncern a všechno zákazník. Výměna doživotních rozvodů, nastavovače vačky a prasknuté dva písty to vše za 46.000km mluví za vše.
Avatar - dolfi
29. 4. 2014 21:00
.
.