Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot 207 SW Outdoor: první fotografie

Ondřej Láník
Diskuze (42)
Ve Frankfurtu se neobjeví jen tři nová malá kombi (Peugeot 207 SW, Renault Clio Grandtour, Škoda Fabia Combi), ale také dvě nové varianty malého Peugeotu 207 SW: Outdoor a RC.

Už jsme si zvykli na to, že pod pojem SUV nebo crossover se i v Evropě schovávají i velmi jednoduché deriváty. Peugeot se svou nákladově nenáročnou troškou do mlýna přispěchá záhy po uvedení malého kombi na nejdůležitější trhy. Získá tak náskok nad případnými novými rivaly, který může rozhodnout o pokračování úspěchu.

Outdoor vlastně už známe. Peugeot jej prezentoval letos v březnu na autosalonu v Ženevě ještě jako studii, ale sériové provedení se od toho předsériového prakticky liší jen málo. Díly, které byly ještě v Ženevě leskle šedě lakované, jsou nyní pouze v základním plastovém provedení. Vedle vznětového motoru 1,6 HDI (80 kW) budou k dispozici také zážehové motory, známé z jiných provedení této modelové řady. Změny vnějších rozměrů budou ve srovnání s běžným kombi jen nepodstatné, s pohonem všech kol se nepočítá.

Ve Frankfurtu se představí také unikátní sportovní verze 207 SW RC s přeplňovaným motorem 1,6 THP (128 kW).

Ondřej Láník
Diskuze (42)
24. 8. 2007 22:58
Re: Agresivní příd´ VS. Roztržená tlama
>:D >:D >:D >:D :yes:
Avatar - Charger
24. 8. 2007 21:06
Re: Agresivní příd´ VS. Roztržená tlama
přesně tak...kdyby bylo po mojem nechal bych všecky 107, 207 a 307 sešrotovat abych ulehčil světu
Avatar - Charger
24. 8. 2007 21:04
Re: System
když se 207 může stát nejprodávanějším autě v evropě tak to není ironie- lidi opravdu musí být blbí v celé evropě
Avatar - Charger
24. 8. 2007 21:01
Re: je to jasné
:yes:
Avatar - SpiderJ
24. 8. 2007 15:31
Agresivní příd´ VS. Roztržená tlama
Někdy mám pocit, že design přídě současných Peugeotů vychází z projektu "jezevčík ve větrném tunelu"... Začalo to zajímavým nápadem vyrobit auto, které se bude podobat psu, který ve 300km/h otevře hubu...v další generaci mu šoupli do tlamy špachtli a ted´ už jen přidávají na síle větru, takže se mu tlama pořád roztahuje... Potíž je v tom, že ze začátku to bylo celkem nápadité. Ted´ už to jenom poutá pohledy... Ve mě osobně to vzbuzuje pocit, že "to auto jistým způsobem trpí" a vždycky, když potkám nějakou tu x07, mám chut jí sestřelit, aby se netrápila.. :-O Mno a ty plasty tomu na kráse podle mě moc nepřidaly.. :-(