Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Roush 600RE bude i v Evropě!

Michal Otruba
Diskuze (6)
Seznamte se prosím, tohle je Roush. A není to Ford GT. Evropská odnož americké tuningové firmy Roush bude v Evropě nově nabízet svůj model 600RE.

Firma Roush, která působí hlavně za oceánem, bude v kontinentální Evropě a Británii nabízet svůj model 600RE, který je postaven na základě Fordu GT. Tímto modelem chce Roush připomenout konec výroby těchto supersportů. Ale pozor! Bude to extra limitovaná série sestavená z pouhých 10 kusů!

Podle dostupných informací bude mít tato supersérie zvětšený výkon i točivý moment (Ford GT – 404 kW, 688 Nm). Vylepšené bude turbodmychadlo, výfuk Tubi a olejový chladič. Kola s černým lakováním, zabarvené sklo a balíček osvětlení – to budou další úpravy tohoto rychlíku. Hadice v motoru dostanou barevný nátěr a v seznamu příplatkové výbavy můžeme najít čtyřbodové bezpečnostní pásy. Samozřejmostí je památeční plaketa a signatury na voze. O ceně není zatím ani zmínky.

Roush 600RE je navržen v Roush Technical Centre v Brentwoodu v Essenu, kde je také jediné oficiální servisní středisko pro Fordy GT v Británii.

Michal Otruba
Diskuze (6)
Avatar - mustafa
23. 5. 2007 10:08
Vylepšené turbodmychadlo?
Já myslel, že GT má dva kompresory..