Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Rover Evoque: Testovací prototypy jako pojízdná reklama

Diskuze (0)
Range Rover Evoque vstoupil do poslední fáze testování. V této souvislosti firma připravila sérii testovacích prototypů zabalených do speciálního maskování s názvy důležitých světových metropolí.

Testovací série prototypů Range Rover Evoque, která bude nyní procházet náročnými zkouškami v různých částech světa, nese speciální maskování s názvy a GPS mapami jedenácti světových metropolí.

Automobily, které reprezentují Londýn, New York, Los Angeles, Sao Paulo, Paříž, Miláno, Madrid, Berlín, Sydney, Šanghaj a Moskvu boudou k vidění na různých místech světa - od přeplněných ulic Tokia, přes německé dálnice, sluncem rozpálené africké pouště po extrémní arktické podmínky. Na rozdíl od tradičně maskovaných prototypů, které se automobilky snaží maximálně utajit, mají prototypy Evoque vzbuzovat pozornost a zájem o nový vůz.

Range Rover Evoque je nejmenší, nejlehčí a nejúspornější model britské značky Land Rover. Současně jde o první model tohoto výrobce, který bude dostupný také s pohonem pouze jedné nápravy. Na trhu se Evoque objeví na podzim.

Více jsme o automobilu psali v článku Range Rover Evoque: LRX se stává Range Roverem.

Diskuze (0)