Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Rapid už i na prvním videu!

Jiří Červenka
Diskuze (55)
Precizně dávkované odhalování nového levného sedanu značky Škoda pokračuje i večer po zveřejnění prvních fotek...

Nová Škoda Rapid je oficiálně venku už od dnešního rána. Pokud jste četli náš článek Jak se odhalovala Škoda Rapid, víte, že marketing mladoboleslavské automobilky si s postupným odkrýváním novinky opravdu vyhrál. Ještě ale nejsme u konce – teď je tu první oficiální video.

Rapid jsme na videu spatřili už nejméně dvakrát, jednou na Nürburgringu, podruhé na D1, ale pokaždé zamaskovaný. Nové video zdůrazňuje – vzhledem k postavení Škody v rámci skupiny VW nikoliv překvapivě – zejména rodinné aspekty Rapidu. Kromě mladé rodiny zářící štěstím z toho, že si pořídili nový cenově dostupný liftback s velkým kufrem, tak uvidíme v ostré akci háčky na tašky v zavazadlovém prostoru nebo praktické síťky pro odložení drobností na sedadlech.

Ale proč bychom vám to vyprávěli, když se můžete podívat sami:

Video se připravuje ...

Jiří Červenka
Diskuze (55)
21. 6. 2012 21:41
Re: ALFRÉDE, DO CHANOVA
ked raz budem farboslepy a kratkozraky, alebo mi koncern zacne platit, tak budem mat vkus pravdepodobne ako ty.
Avatar - Rojin
20. 6. 2012 21:42
Re: Škodovka mi nevadí,
Ne, to nedělej, já jenom že to tady čtu furt dokola jak je toho moc a tak... Prezentovat svůj názor se musí, to zase jo ;-)
20. 6. 2012 21:19
Re: Proporcie
Taky mě zarazila ta masivní hmota nad malými koly a nevýraznými blatníky, ve srovnání s konceptem. Tento vizuální problém fotky celkem schopně maskovaly. Podle toho videa to bude taková drsně a moderně se tvářící Thalia. O velkém úspěchu v ČR samozřejmě nepochybuji, to je hotová věc.
20. 6. 2012 20:35
Re: Škodovka mi nevadí,
Mluvim o te druhe. Navrzene v cesku, vyrobene v cesku a predstavene v cesku automobilkou, ktera patrila ze 70% ceskemu statu, nicmene i tak je to ta nemecka (?).
20. 6. 2012 19:45
Re: Škodovka mi nevadí,
Uznávám, že máš pravdu. Na druhou stranu jsem taky jen prezentoval svůj názor. Už ale mlčim :-)