Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Yeti v Pimp my ride: Rapper Xzibit vylepšuje starou káru (video)

David Bureš
Diskuze (33)
Škoda v nové reklamě na crossover Yeti sází na popularitu amerického televizního pořadu Pimp my ride.

Nová reklama na Škodu Yeti cílí především na mladší zákazníky, jak jinak si vysvětlit fakt, že v ní účinkuje americký komik DJ Lubel a rapper Xzibit známý z televizní show Pimp my ride. Právě tímto pořadem je nový reklamní spot inspirován.

DJ Lubel přijíždí k Xzibitovi a jeho týmu mechaniků, aby mu upravili modrý hatchback podle jeho nejtajnějších přání přesně tak, jako se to děje v televizní show Pimp my ride. Výsledná úprava jeho auta DJ Lubela (příjemně) překvapí.

Xzibit a jeho partneři začnou modrý automobil upravovat tak, že jej kompletně zničí. DJi Lubelovi pak jako výsledek prezentují Škodu Yeti.

Zatímco v originálním pořadu Pimp my ride jsou upravené vozy vybaveny kvalitnější hudební aparaturou, televizí nebo na míru čalouněným interiérem, v případě Yetiho Xzibit upozorňuje na panoramatickou posuvnou střechu či na sklopná zadní sedadla.

Škoda v posledních letech sází na vtipné a originální reklamy. Známá je reklamní kampaň Made of Meaner Stuff na Fabii RS, v níž vystupovali tvrdí chlapíci, kteří k výrobě ostré Fabie přistupovali svéráznými technologickými postupy.

Ve Španělsku zase probíhala kampaň se sloganem více panoramatická střecha než kdy dříve. Ten doplňoval fotografie různých postav (např. horolezkyně a parašutista) na zadních sedadlech Superbu Combi, které jakoby spadly do interiéru vozu.

David Bureš
Diskuze (33)
Avatar - rohYpnol
31. 3. 2012 18:21
Dobrý
reklama má vtip, nadsázku :yes:
Když to srovnám s reklamou na novou Pandu, snad s Robertem Roznbergem (?) nebo přesvědčovací Hyundai i30, tak není co řešit.

Prostě reklama, co nikoho o ničem nepřesvědčuje, nevalí klíny do hlavy, neútočí cenou ani prázdnými frázemi... Něco jako upečená Fabia pan cukráře nebo Fabia RS z pekla :yes: Jo, hezký.
Avatar - Parda71 (BMWfans)
31. 3. 2012 13:44
Re: Divná reklama
Mlč prosím tě >:D 8-s
Avatar - Ronault.
31. 3. 2012 02:02
Re: Naprosto
Neboj, i ty jednou dospěješ a pochopíš, že se dají věci posuzovat i jinak než "koncern VW=zlo" a "asie=dobro" ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
31. 3. 2012 01:04
Re: super reklama a pan Vajíčko
Hamerrite si pamatuji jako jednu z prvních trochu vtipných reklam. Jediné co jsem nenašel, byla ta docela trapná na čokoládu Nestlé, kterou pak parodovali v Český sodě.
30. 3. 2012 20:35
Naprosto
trapné :-(