Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Slevy u Fordu pokračují i v roce 2003

Miroslav Kudělka
Diskuze (0)
Focus, Mondeo a Transit - cenové zvýhodnění pro prvních 2003 zákazníků v roce 2003...

Ford Motor Company, značka, která v minulém roce obsadila u nás 6. místo v prodejích osobních automobilů, když zákazníci zakoupili 4946 vozů, usiluje o zlepšení pozice na českém trhu v roce 2003. Na dobrém výsledku pracuje již od prvních lednových dnů a výsledkem je cenová výhoda pro zákazníka u Focusu, Mondea a Transitu. Slevy a výhody poskytuje Ford pro prvních 2003 zákazníků v roce 2003 resp. do konce února tohoto roku.

V modelové řadě Ford Focus se program vztahuje na stupeň výbavy Comfort, Trend, Ghia a ST 170 – a dává zákazníkovi zdarma výbavu v hodnotě 55.000 Kč (včetně DPH). Za uvedenou částku lze pořídit například manuální klimatizaci, metalický lak a vyhřívaná přední sedadla.

U Fordu Mondeo (úrovně výbavy Trend, Ghia a ST 220) činí kredit na libovolnou výbavu 75.000 Kč. Za 75 tisíc Kč lze výbavu rozšířit například o stropní airbagy, bezpečnostní brzdový asistent, stabilizační systém IVD, metalický lak, vyhřívaná přední sedadla a vyhřívané přední sklo.

Většina modifikací užitkového Fordu Transit nabízí výbavu v hodnotě 55.000 Kč. U nejmenšího Transitu 260 pak zákazník může zdarma doobjednat výbavu v hodnotě 35.000 Kč. Za 55. 000 Kč je mimochodem možné získat třeba následující nadstandardní výbavu: airbag spolujezdce, parkovací asistent, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka, elektricky vyhřívané přední sklo, přední mlhová světla, dálkově ovládané dvojité centrální zamykání a audio systém 1000.

Výše uvedené varianty zvýhodnění pro zákazníky lze kombinovat s nabídkami značkových finančních leasingových služeb Ford Leasing, konkrétně s produkty Nulový leasing, Extra leasing a Leasing se třemi roky havarijního pojištění zdarma.

Miroslav Kudělka
Diskuze (0)