Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Škoda Superb Scout - První foto

Vitek
Diskuze (100)
Vysoká kombi s obrněným vzhledem, velkými koly a slušnou světlou výškou jdou na dračku. Přijde po Octavii Scout taky Superb Scout?

První fotografie od našeho čtenáře vypadá slibně, rovnou však dodáváme, že zatím není jisté kdy a zda vůbec něco takového přijde na trh.

Vůz na snímcích s největší pravděpodobností není mula nebo testovací předsériový prototyp, ale celkem povedená amatérská přestavba Superbu Combi na verzi Scout.

Postup je známý, i když ne vše je tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Nové nárazníky a nástavce prahů jsou v celém díle to nejmenší, design je silně inspirován již existujícími Scouty. Trochu větším oříškem je zvětšení světlé výšky, které musí respektovat konstrukční uspořádání náprav a hnacího ústrojí. Zdá se však, že toto vozidlo skutečně jezdí.

Ve střední třídě by taková Škoda mnoho přímých konkurentů neměla, nejblíže by jí bylo menší Audi A4 Allroad, nebo Subaru Outback. Marketing mladoboleslavské automobilky by ale rád viděl Superb na hranici vyšší střední třídy a v té už jsou dva dost známí a rozšíření hráči: Audi A6 Allroad a Volvo XC70.

Vitek
Diskuze (100)
Avatar - white label
15. 12. 2010 14:33
Re: ale kdeže
Možná to byla spíš jeho narážka na podobu/formu tvého nicku, než jen toho jednoho příspěvku...
Avatar - www.skodaoctavia.cz
15. 12. 2010 12:25
Re: ale kdeže
To bylo naprosto k věci ty závistivý hlupáku. ;-)
Avatar - white label
14. 12. 2010 20:37
Re: Superb Scout
Nemájí to jen eMka (X6M/X5M), má to i verze X6 aktiv hybrid...
14. 12. 2010 20:19
Re: ale kdeže
Nechceš si ten spam nechat u sebe, nebo si normálně zaplatit regulérní reklamu?
14. 12. 2010 17:52
Re: FAKE !!! - Scout takto nebude vyzerat
"Ten" upravca automobilov navrhol seriovu podobu...A ako sam vies, nema vela spolocneho s tym, co je tu v tychto dvoch "fotkach"...

Prave prebieha schvalovanie foriem tych naraznikov...