Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: VW Passat CC – Ladění hranaté tváře

Diskuze (7)
Passat CC je posledním modelem, který ještě nedostal novou tvář značky Volkswagen.

Ani čtyřdveřové kupé Passat CC neunikne kompletní designové obměně modelů Volkswagen. Základní myšlenka z pera Waltera de'Silvy je zhmotněna v jednoduše pojaté, široké a nízké masce chladiče a ostře řezanými světlomety s bodovými diodami.

Z přídě proto zmizí světla s obloučky, symbol předchozí designové éry Volkswagenu. Maskování předních i zadních partií naznačuje, že měnit se nebude jen tvář auta, ale i koncová světla nebo zadní nárazník.

Vzadu se pravděpodobně zabydlí nová grafika světel s diodami uspořádanými do tvaru písmene M jako na Passatu B7 nebo dvojitých bumerangů ve stylu Golfu R.

Paleta nabízených motorů (1,8 TSI, 2,0 TSI, 3,6 V6 FSI a 2,0 TDI) se nejspíš měnit nebude. S premiérou se počítá na podzimní autosalon ve Frankfurtu, přesně rok po představení aktuální verze standardního Passatu sedan a kombi.

Diskuze (7)
Avatar - ryman
17. 6. 2011 11:47
Re: Som zvedavý!
mam podobne obavy :-| 8-s
Avatar - DawQa
17. 6. 2011 08:39
vozík
proč si vlastně za sebou tyhle auta tahají ten vozík?? >:D Díky
Avatar - Ji/Ri
16. 6. 2011 22:02
Re: dramatická změna
...digi, adydy, repraky hír..... >:D
Avatar - Ronault.
16. 6. 2011 20:51
Re: dramatická změna
Jak 7 let stará palubka? Máš tam nové hodiny, tak sklapni! >:D
Avatar - Ji/Ri
16. 6. 2011 20:45
dramatická změna
Ano, ano, bude to opět dramatická změna!!! >:D >:D >:D je pravda, že fl už je nutný, cécéčko už vypadá mírně zastarale. Ale další zvěrstvo v podobě 7 let staré palubovky je nabíledni. Za používání a tudíž ničení nových modelů starou palubkou dávám folfaknu :no: :no: :no: :no: :no:
Hřmotným hlasem volám na Vlčí hrad: Hajzláska....!
Legenda: láska = loveeee