Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Swift 4x4 na českém trhu: 389.900,-Kč

Ondřej Láník
Diskuze (21)
Dovozce japonských automobilů Suzuki začal tento týden prodávat Swift s pohonem všech kol, prodávají se také třídveřové Swifty. Malé SUV Suzuki SX4 se na českém trhu objeví v polovině května.

Dovozce japonských automobilů Suzuki začal tento týden prodávat Swift s pohonem všech kol, prodávají se také třídveřové Swifty. Malé SUV Suzuki SX4 se na českém trhu objeví v polovině května.

Nejlevnější Swift 1.3 GA se třemi dveřmi má ceníkovou cenu 249.900,-Kč a ta je tedy o 10 tisíc korun nižší než u pětidveřové verze. V základní výbavě je pochopitelně posilovač řízení, ABS+EBD nebo oba přední airbagy. Jestliže hledáte malý mrštný automobil do města, jde o zajímavou volbu. I základní provedení Swiftu totiž dokáže zrychlovat z 0 na 100 km/h za 11 sekund, nejvyšší rychlost činí 175 km/h a kombinovaná spotřeba dle údajů výrobce činí 6,1 l/100 km. Za to vše vděčí Suzuki šestnáctiventilovému čtyřválci optimálního zdvihového objemu 1328 cm3, který dává nejvyšší výkon 68 kW při 5800 ot./min a točivý moment 116 Nm při 4200 ot./min. Jestliže vyžadujete více komfortu, jsou v nabídce také další tří i pětidveřové verze.

Z trochu jiného soudku je ve třídě malých vozů stále ještě unikátní pohon všech kol, který nyní je u prodejců Suzuki k dispozici. Swift 4x4 s přiřaditelným pohonem zadní nápravy se u nás prodává s pětidvěřovou karoserií a nejvyšší výbavou GLX. V seznamu standardní výbavy nadete mj. šest airbagů, ABS+EBD, elektrickou výbavu, bezklíčové startování motoru, vyhřívaná přední sedadla nebo rádio s CD přehrávačem a šesti reproduktory.

Cena Swiftu s pohonem všech kol a motorem 1.3 16V (68 kW) činí 389.900,-Kč, což je o 50.000,-Kč více než Suzuki žádá za model s pohonem jediné nápravy a o 20.000,-Kč více než zaplatíte za Swift 1.5 16V (75 kW) s pohonem jediné nápravy v nejvyšší výbavě GLX.

V nabídce modelové řady Swift je mimo manuálně řazené pětistupňové převodovky také čtyřstupňová automatická a pětistupňová automatizovaná alternativa.

Malé Suzuki SX4 se v České republice začne prodávat v polovině května letošního roku.

Ondřej Láník
Diskuze (21)
20. 4. 2006 21:26
Re: Don´t call me Brácho
To vypadá, že bys chtěl rozhodovat o tom, co tu kdo bude smět psát, Edo. Tak si trochu provětrej mozek, zklidni se a uvědom si, kde je tvoje místo :no:
18. 4. 2006 17:40
Re: Don´t call me Brácho
Tak proč je čteš? :-)
15. 4. 2006 21:48
Re: Don´t call me Brácho
Jandáka, brácho ;-) sem netahej... tak špatně (tak nízko) tu snad nejsme. ;-) :yes:
15. 4. 2006 13:16
BEJT STYLOVEJ
je tvoje povinnost, brácho. Je-li ti kolem dvaceti... máš to těžký... za tebou je toho málo a před tebou jen to, co vybojuješ. A boj to bude tvrdej... tak se na to připrav. S autama to máš jednodušší. Když máš vatu... víš asi, co to v tvejch létech chce. Nějakou bytelnou lítačku... s trochou přesahu do historie... třeba Mini... knedlík... jo, to je přesně vono. Když holt tý vaty tolik není, nezoufej. SUZUKI SWIFT 4x4 na tebe čeká. Neber ho v červený... teda, pokud nenosíš květovaný tanga, ale v antracitu nebo ve stříbrný, na parádních kolech (s boxerkama v rozkroku) ho ber všema deseti... budeš stylovej. Záleží totiž na tobě, jestli z toho dokážeš vykřesat ikonu. Bude-li takovejch, jako seš ty dost, má na to SWIFT našlápnuto výborně. Parádní stokoňovej motůrek, a ten pohon 4x4 :-) to je přece dokonalé :yes: Hlavně, hlavně ho vybav, abys i uvnitř byl spokojenej. Jo, tak já zvedám palec :yes: Ber ho všema deseti. BRAVO SWIFT 4x4 :yes: