Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tajemný prototyp: Je to nová verze Škody Octavia Scout? (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (26)
Čtenář Auto.cz natočil na dálnici mezi Hradcem Králové a Prahou zvláštní prototyp Octavie Combi. Dočkáme se ještě další verze oplastovaného Scoutu?

Video se připravuje ...

Potkat na dálnici spojující Prahu a Hradec Králové prototyp nové Škodovky není nic neobvyklého. Našemu čtenáři Zdeňkovi L. se stejná situace naskytla dnes odpoledne, na stříbrné Octavii Combi však něco nesedí. Na první pohled se může zdát, že se jedná o nejnovější verzi Scout, která se představí již začátkem příštího týdne na ženevském autosalonu. Co ale rozdílný design předního nárazníku a pocitově menší míra oplastování než u produkčního modelu?

V redakci Auto.cz se nemůžeme jednoznačně shodnout, o jakou verzi nejoblíbenějšího kombi na českém trhu se jedná. Co když se ale v budoucnu dočkáme umírněnější verze Octavie Combi Scout, třeba s pohonem pouze předních kol a zvýšeným podvozkem? O vaše názory se můžete podělit v diskusi.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (26)
Avatar - KubikCv
3. 3. 2014 22:26
Re: Bravo
vochcáfka není auto,ale diagnóza >:D
3. 3. 2014 16:16
Další tajemný prototyp
škodovky je na světě! Dnes u pumpy v Benátkách nad Jizerou tankoval úplně nový a jistě ještě tajemnější prototyp škodovky. Vypadá sice sdtejně blbě jako normální retroškodovka (asi kamufláž), ale uniklo, že má škrabku na led s dvěmi hranami (jednu zubatou) a z druhé strany otvírák na láhve. Škoda vždy dokáže překvapit. (Autor příspěvku není placen Šhoda-auto.)
3. 3. 2014 11:50
Nove auto
Necudujem sa, ze si to ludia mozu mylit s novym modelom od Skody. Pridanim tych plastov vznikol jeden z najvacsich posunov dizajnu skodovky v poslednych rokoch. A ak este niekto nevie, ako bude vyzerat nova fabia- bude to skrateny rapid bez zadku. Zadanie na dizajn octavie muselo zniet asi nejako takto: urobte co najmenej viditelne auto, nech je co najviac tuctove a kazdy ho hned prehliadne. Nesmie ale byt uplne skarede. A voala- vyslo to na 1. Ked k tomu pridame 'spolahlive' benzinove motory navrhovane priamo odbornikmi na pohony v Bruseli, nemozeme sa vobec cudovat, ze si za to aj zapytaju.
2. 3. 2014 23:23
Ještě zapadlejší kola v podbězích, než u běžné verze, fuj!
Je opravdu humorné, jaké jedna testovací oktávka s plastovými lemy blatníků udělá v redakci auto.cz pozdvižení >:D >:D >:D Komentovat to snad ani nemá cenu. :no:
2. 3. 2014 22:19
Re: to je zase článek...
Skodovka muti vodu a utajuje Fabiu III ako Svaty gral. A to len preto, aby nevedomi stale kupovali Fabiu II s vedomim, ze aky super kauf.