Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota posunuje uvedení nových modelů na trh, kvalita je přednější

Ondřej Láník
Diskuze (95)
Vlna svolávacích akcí se letos nevyhnula ani Toyotě. Podle listu Wall Street Journal se vedení automobilky rozhodlo zachránit cennou image této značky ještě pečlivějším prověřením konstrukce a materiálů, které budou použity v nových vozech.

Vlna svolávacích akcí se letos nevyhnula ani Toyotě. Podle listu Wall Street Journal se vedení automobilky rozhodlo zachránit cennou image této značky ještě pečlivějším prověřením konstrukce a materiálů, které budou použity v nových vozech a to vyžaduje čas.

Spolehlivost je jedním ze stavebních kamenů úspěchu vozů z produkce Toyota Motor Corporation, ale poslední měsíce ukazují, že ani nejlepším se chyby nevyhýbají. V USA bylo letos neplánovaně svoláno do servisů 600 tisíc automobilů, v Japonsku přes milion vozů.

Zahraniční zdroje připisují množící se technické problémy mj. snaze Toyoty dohnat a předehnat churavějící světovou jedničku - koncern General Motors.

Ondřej Láník
Diskuze (95)
30. 8. 2006 20:50
Re: ZAMOTTTANÁ HLAVA
Problém je, že tomuhle těžko uvěříš i ty sám... žiješ v přílišných extrémech... to je sice znak málo znalých, ale tak trochu mě udivuje, že ses nepoučil alespoň na auto.cz. Víš... on ten mainstream, ať už jde o Ford, či o VW... je technicky na tak vyrovnané úrovni, že písně, které tu zkoušíš pět... jsou opravdu spíš pro pobavení. Tedy minimálně mě jsi pobavil :-)