Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Momkhana s 560koňovým MPV - Ken Block by se divil

Michal Fokt
Diskuze (9)
Driftovat s rallyeovým speciálem na uzavřené trati, to zvládne kdekdo, ale s rodinným velkoprostorákem v obytné čtvrti s dětmi na zadních sedadlech? To už vyžaduje Supermámu.

Představovat videosérii Gymkhana, v níž závodní jezdec Ken Block předvádí své umění ovládání rallyeového speciálu, je myslím zhola zbytečné a stejně tak asi není třeba se zmiňovat o tom, že je na tato videa vzniklo nesčetné množství parodií, ale i vážně míněných napodobenin (a to dokonce i tady v Česku). Nejnovější z nich je videospot Momkhana.

Už samotný název cosi naznačí a když přidám informaci, že se v hlavní roli objeví velkoprostorový vůz Toyota Sienna, asi vám dojde, jakým směrem se bude video ubírat. I když jistý prvek překvapení tu přece jen bude. Dotyčná Sienna má totiž pohon zadních kol a pod kapotou LS3 V8 z Chevroletu Corvette, jenž dává výkon kolem 560 koní (412 kW). Prostě ideální auto na driftovací slalom mezi popelnicemi ve vilové čtvrti, koblížky a další kratochvíle v podání americké herečky a kaskadérky Shauny Duggins a to pochopitelně s nevzrušenými dětmi na zadních sedadlech.

Pikantní na této parodii je i to, že vznikla na objednávku obchodu s obuví, přičemž jistá značka bot pro změnu sponzoruje samotného Kena Blocka. Prostě když už, tak už. :) Nechybí ani video "Making of", viz níže.

Michal Fokt
Diskuze (9)
24. 2. 2015 11:17
Re: A co teprv
Jasně, vždyť uveze 555 kg !!! :-)
24. 2. 2015 07:24
Re: No...
kašli na reklamu,video dobrý ne :-)
Avatar - Uživatel_5340709
24. 2. 2015 06:24
Re: A co teprv
To bys měl v podlaze v místě plynu do plechu vyšlapanou pěknou bouli. ;-)
Avatar - rohYpnol
23. 2. 2015 23:37
Re: A co teprv
tak vzhledem k tomu, co SM předvedli naposledy, tak tohle téma bude žhavé ještě hooodně dlouho. Navíc jsi na serveru www,(skoda)auto.cz, takže poznámky na tohle téma jsou aktuální vždy >:-[] :-!
Avatar - Ronault.
23. 2. 2015 22:45
Re: A co teprv
Je to nutné všude tahat Fabii 1,0 MPI? :-|