Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: První reklamní spot na nový Fusion pro USA

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (18)
Ford tento týden zahajuje reklamní kampaň na nový Ford Fusion. Severoamerické dvojče evropského Mondea se představí ve trojici krátkých reklamních snímků.

Ford Fusion míří na severoamerický trh a zájem zákazníků o tento model má při spuštění prodeje zvýšit trojice reklamních spotů. V prvním z nich jsou ostatní automobily na silnici vedle nového Fusionu neviditelné.

Tento první snímek již byl oficiálně zveřejněn a doprovází jej dvojice krátkých filmů dokumentujících zneviditelnění ostatních automobilů na ulicích prostřednictvím barev.

Ve druhém reklamním snímku má jet Fusion přes útes a v tom třetím se mají všechny automobily couvat, zatímco nový Ford jako jediný pojede dopředu.

Všechny tři reklamy mají upozornit na techniku ukrytou pod atraktivním designem nového Fusionu a především na použití přeplňovaných zážehových čtyřválců EcoBoost 1,6 a 2,0 l. Ty doplňuje atmosférický čtyřválec o objemu 2,5 litru a dva typy hybridů. Fusion Hybrid používá benzinový dvoulitr pracující v Atkinsonově cyklu v kombinaci s elektromotorem. Na trh přijde i plug-in varianta s názvem Energi.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (18)
7. 11. 2012 14:44
Re: Ecoboost
hlavně je to startovaci motor v Mondeu.....muzes si vzdy vybrat neco jineho :-) 1,6 EB 2,0 EB a nebo naftu
7. 11. 2012 10:01
Re: Ecoboost
No nevím podle mě právě turbo dělá z benzínových auto něco pohodlně použitelného. Není třeba točit motor 4-5000, aby to trcohu jelo. A z mojí zkušenosti spojuje výhodu nízké spotřeby + když chci tak to jede...
7. 11. 2012 09:07
Re: Ecoboost
Nejel, ale jakejkoliv tříválec mě odpuzuje a v poslední době hlavně ty přeplňované.
Avatar - twistedTSD
6. 11. 2012 23:03
Re: Ecoboost
To já mám naopak pocit, že design Fordu jde poslední dobou do kytek.
6. 11. 2012 21:59
Re: Ecoboost
A jel jsi s trojhrnkem?

Hodně lidí to odsuzuje. A všechny, co znam a svezli se tak byli prekvapeni, jak se motor chova...

Ikdyž sám bych teď šel taky do 1,6 Ecoboost 110kw to je důstojný motor:)