Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Tančící prodejce Hyundai zastínil i profesionálky

Jan Mička
Diskuze (22)
Virální videa jsou hitem internetu. Někdy však ani nechcete a vtipná reklama je na světě.

Něco podobného se nedávno stalo v showroomu automobilky Hyundai v americkém státě Alabama. Během propagační akce, které se účastnily i profesionální tanečnice, se najednou zvedl prodejce Joseph Barzelay s tím, že tanečnicím ukáže, jak se to skutečně dělá. Jeho kolega s vidinou neuvěřitelného trapasu vytáhl mobilní telefon a začal taneček natáčet. To, co však Joe Barzelay předvedl, nikdo neočekával.

Video se okamžitě stalo hitem. Za čtrnáct dnů, co je umístěno na serveru YouTube, jej vidělo více než čtvrt milionu uživatelů. Těžko říct, zda se jedná o promyšlený marketingový tah nebo pouhou náhodu, jisté ale je, že má tančící prodejce potenciál přilákat do showroomu nové zákazníky.

Jan Mička
Diskuze (22)
Avatar - Katikakus
9. 11. 2013 08:32
Re: Topper1982 = KIA-World
Koukam, zes porad nepochopil. Hlupaka jsi tady ze sebe udelal ty. Na me se za to nezlob, ja to tady jenom pisu... ;-)
Avatar - pratel
8. 11. 2013 11:29
Re: Topper1982 = KIA-World
Kaktusik: tusim si zasa ponocoval (prispevok v 0651?! = bud mas zle spanie, co potvrdzuje nizsie uvedene, alebo v pracovnej dobe okradas svojho zamestnavatela, co sa nema). To ti nerobi dobre clovece. Zvlast s prihliadnutim na to, ze si evidentne mentalne stale nedozrety jedinec so silnymi tendenciami ventilacie vlastnych emocii v anonymnom prostredi (idealne internet). Vnutorne rozpolozenie taktiez krasne dokumentujes obrazkom svojho uctu.

Vsimni si, nikde som ta neurazil a ty sa uchylujes k nazyvaniu ma hlupakom, primitivom, trollom. To nie je pekne. Navyse si mi zacal vykradat prispevky (ten s nedostatokom argumentov) a obvinovat ma z palcovania svojich komentov (o.k., priznavam sa k jednemu jedinemu :*) ). Mal by si sa so svojimi problemami zdoverit panovi doktorovi.

No a ze som Topperovi trochu nalozil, jemu sa to zide za jeho nesebakritickost, nazorovu nekonzistentnost, provokacnost a sci-fi charakter jeho prispevkov.

Kaktusik, ale teraz uz sa rozlucime, lebo jedinci tvojho typu maju sklony nikdy neskoncit a mat vzdy posledne slovo. To ja respektujem a navyse musim(e) aj pracovat. Takze este mi nieco pekne napis a potom hopsa hejsa do prace.
Avatar - Katikakus
8. 11. 2013 06:51
Re: Topper1982 = KIA-World
Ted jsi zabil, chlapce! Typickym projevem diskusniho trolla je, ze z důvodu nedostatku argumentu napadá gramatiku jiných diskuteru. Dalsim je komoleni nicku diskusnich oponentu.
Popsáni toho, jakým dojmem tady pusobis tudiz nesmis brát jako urazku. To je pouhe konstatovani faktu a zhodnoceni tveho dosavadniho pusobeni zde.

PS: tím, ze si své příspěvky opalcujes to nezachranis ;-)
Avatar - Ji/Ri
7. 11. 2013 23:51
Re: Hyundai
...trapný jsi ty, úzkoprsče....
Avatar - pratel
7. 11. 2013 23:27
Re: Topper1982 = KIA-World
Já vím Bohumile, já vím. Dochadzajú argumenty, nervičky tečú, tak internetový anonymný geroj sa uchyluje k urážkam. No tak daj ešte niečo zo svojho bohatého repertoáru.