Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Víme, kteří blogeři s námi poletí na testování Škody Superb do Vídně!

Tomáš Kovařík
Diskuze (151)
Přesně před týdnem jsme blogerům na stránkách Auto.cz nabídli možnost odletět s námi 13. května do Vídně na testování faceliftované Škody Superb. Z došlých mailů jsme vybrali tři vítěze.

Pro tuhle exkluzivní nabídku jsme neměli zase až tak moc požadavků: stačilo být aktivním blogerem na Auto.cz, mít více než 18 let a vlastnit platný řidičský průkaz skupiny B a platný cestovní doklad (pas nebo občanku). A taky mít chuť nahlédnout do zákulisí jednoho novinářského dne při mezinárodní prezentaci vozu, což se běžnému člověku normálně nepoštěstí.

Došla obrovská spousta odpovědí, což nás těší a děkujeme za ně. Porota složená z redaktorů Auto.cz se vašimi maily probírala pěkně dlouho a nutno podotknout, že nad některými vtipnými odpověďmi jsme se upřímně pobavili. Nakonec jsme vybrali tři vítěze s následujícími nicky:

Ja_Prvni_123

rohYpnol

Ronault

Vítězům gratulujeme a samozřejmě jim pošleme zprávu do mailu. Následně dle propozic soutěže budeme čekat 24 hodin, aby se nám ozvali. V opačném případě okamžitě kontaktujeme náhradníky.

Na závěr ještě info pro diskutéry: Toto byla první, ale rozhodně nikoli poslední nabídka daného charakteru. Sledujte proto Auto.cz, zanedlouho se dozvíte více!

Tomáš Kovařík
Diskuze (151)
Avatar - Hammunasakra
9. 5. 2013 02:05
Re: ok
Nu PRÁVĚ - víc se z toho NEdalo "odhadnout" (než "kruh" ca 300 km od letiště ;-)
PS: Že to NEní v Rakousku naznačoval (totiž) ten "služební" SUPerb :-)
Avatar - Hammunasakra
9. 5. 2013 02:03
Re: ok
Děkuji :-)
Avatar - white label
8. 5. 2013 23:59
Re: ok
Tak to tu zbytečně neventiluj. Ten druhý odstavec už byl v podstatě zbytečný a v "krajním" případě tu máš možnost SZ. ;-)
Škoda, že tam nemůžeš lítat rovnou z Ostravy.
Avatar - Ja Prvni 123
8. 5. 2013 23:04
Re: ok
no... pracuju na Morave. Na severu Moravy... a protoze parkovat vlastni auto na letisti je drazsi, nez se tam nechat odvet, tak me tam vozi "smluvni partner" - Superbem.
:-)
A litam relativne casto za "matkou" do Nemecka - takze na to letiste jezdim dost casto.
Uz je to jasnejsi?
Ja to tady nemam chut ventilovat do detailu...
:-(
Avatar - white label
8. 5. 2013 22:58
Re: ok
Mysli trochu, může klidně pracovat např. v Pardubicích, nebo v Ostravě... >:-[]