Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW cheer up!: Stylové prvky za zvýhodněnou cenu

David Bureš
Diskuze (0)
Doménou „veselé“ edice pro nejmenší Volkswagen jsou stylové doplňky v šedé barvě a chromovaném provedení.

Volkswagen začal na německém trhu prodávat novou variantu svého nejmenšího modelu, nazvanou cheer up!. Ta ve srovnání se stejně vybaveným upem! nabízí cenové zvýhodnění ve výši 895 eur, tedy asi 22.600 korun.

Vzhled automobilu upravují šedě zabarvená 15palcová kola z lehkých slitin. Šedou barvu mají také kryty vnější zpětných zrcátek a ochranné lišty na boku karoserie. Výbavu automobilu dále doplňují přední mlhová světla s elegantními chromovanými rámečky.

Uvnitř nechybí speciální čalounění s vodorovnými šedými pruhy a nápisy up! na sedadlech, chromované rámečky kolem výdechů ventilace nebo upravený volant a řadicí páka. Výbavu pak doplňuje rádio se dvěma reproduktory.

Nabídka motorů pro cheer up! není nijak omezena. Vybírat je možné mezi dvěma výkonovými verzemi litrového tříválce s 44 kW a 55 kW, popřípadě variantou eco up! na zemní plyn.

Volkswagen postupně rozšiřuje nabídku pro svůj nejmenší model. V létě se začne prodávat cross up! s chlapáckým terénním vzhledem, vedle toho se počítá ještě s elektrickým e-up! nebo sportovně laděným up! GT se silnějším tříválcem.

David Bureš
Diskuze (0)