Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin DB9 Volante pro milovníky koní

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Aston Martin v Kalifornii představí model DB9 Volante, upravený individualizační divizí automobilky.

Q by Aston Martin je značka, která má v rámci britské automobilky na starosti zákazníky s velmi specifickými požadavky na výbavu a vzhled svých aut. Nabídku lze jen těžko obsáhnout, protože je prakticky neomezená.

Nejnovější ukázkou jejího potenciálu se stane model DB9 Volante s jezdeckou tématikou připravený na přání zastoupení britské značky z Los Gatos. Tento kabriolet totiž zamíří na akci Menlo Charity Horse Show, zaměřenou na koně a pořádanou ve dnech 5. až 10. srpna letošního roku v kalifornském Athertonu.

V případě exteriéru se DB9 Volante pro Menlo Charity Horse Show prakticky neliší od svých standardních sourozenců. Hlavní změny se odehrály v interiéru. Zde je použita jemná světle hnědá kůže v kombinaci s Alcantarou a specifickým obložením dřevěnou dýhou. Na opěrkách hlav předních sedadel a mezi zadními sedadly je vyšitý motiv koňské hlavy.

Nejzajímavějším prvkem celé úpravy je koňské sedlo upevněné na středovém tunelu mezi zadními sedadly, na němž je několik malých kožených brašen. Vedle specifického čalounění a obložení interiéru barevně sladěného s barvou střechy a lakem karoserie připravila divize Q by Aston Martin pro tento vůz rovněž speciální kožená zavazadla se svým logem.

Speciální Aston Martin DB9 Volante nebude na Menlo Charity Horse Show pouze vystaven, ale bude zde i vydražen a 10.000 amerických dolarů z částky, kterou za něj zaplatí jeho budoucí majitel, bude věnováno organizaci pro nevidomé a zrakově postižené.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)