Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi má nového šéfdesignera, příchází z Alfy Romeo

Michal Otruba
Diskuze (38)
Od 1. května bude nejvyšším šéfem designu automobilky Audi nový muž - Wolfgang Josef Egger.

Od 1. května bude nejvyšším šéfem designu automobilky Audi nový muž - Wolfgang Josef Egger. Štafetu převezme od Waltera de Silvy, který povýšil a od začátku února je šéfdesignerem celého koncernu Volkswagen.

„Úkolem této pozice je posílit nezávislost značky Audi v oblasti designu,“ komentuje dosazení Eggera do nové funkce Rupert Stadler, předseda představenstva Audi AG.

Eggerovým zvolením jsou všechny významné funkce u automobilky Audi opět obsazené. Před svým příchodem k Audi pracoval Egger u automobilek Alfa Romeo a Seat. Jeho posledním počinem je kupé Alfa Romeo 8C Competizione.

Michal Otruba
Diskuze (38)
Avatar - pepavasa
20. 2. 2007 09:53
Re: Nebezpečí ?
Ovšem všichni jsou v zástupu za Alfou Romeo.
20. 2. 2007 08:08
Re: Globalizacia
ICH BIN :-)
Avatar - Pekelná Micinka
19. 2. 2007 22:27
Re: Nebezpečí ?
No mě se to právě líbí. Třeba z Rosemeyer koncept přímo "dýchá" předválečné, už hitlerovské Německo, ale zároveň to má i takovou příchuť hořkosti, je to takové "Art Deco", ale s velkou mírou sterility, něco jako Gotham city ve dne. O Leni Riefenstahlové nepochybuji, megalomanství Speera mi spíš lichotí a Goebbels... souhlasím, no comment. Ten příspěvek jsem myslel pozitivně, ale nakonec jsem ho úmyslně zironizoval, protože jsou i tací, kteří by ze mě hned udělali neonacistu. Asi si mě nepochopil úplně správně, mě se Audi, to současné myšleno, líbí. Líbí se mi to, že mají jednotnou tvář, rozumně uzpůsobenou danému modelu.
Avatar - Pekelná Micinka
19. 2. 2007 22:16
Re: Nebezpečí ?
>:D >:D
Avatar - Ricardo
19. 2. 2007 22:16
Re: Nebezpečí ?
Něco se ti nelíbí? Riefenstahl je jedna z největších géniů v historii kinematografie, Speer je velmi rozporuplná osoba, která ale také oplývala mnohými schopnostmi. A Goebbles... no comment. Ale jakou to má všechno souvislost s Audi?