Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021 nabídnou i testovací jízdy. Projeďte se s vybranými novinkami!

David Bureš
Diskuze (0)

Výstava Auta na náplavce se letos koná již počtvrté. Poprvé však nabídne také unikátní možnost vyzkoušet si i vybrané novinky během jízdy!

Auta na náplavce 2021 je už čtvrtý ročník této výstavy konané na pražských náplavkách, mezi Železničním a Palackého mostem. Přestože koncepce výstavy na obou březích Vltavy doplněná o bohatý doprovodný program včetně hudebních koncertů zůstává pořád stejná, snažíme se akci pokaždé nějak vylepšit. Letošní novinkou tak bude možnost si vybrané vozy vyzkoušet také během jízdy!

Vůbec poprvé se součástí výstavy Auta na náplavce stanou testovací jízdy. K dispozici bude doporučená testovací trasa, díky níž si návštěvníci budou moci jimi vybrané auto vyzkoušet nejen staticky, ale i přímo v provozu a třeba také porovnat konkurenční novinky.

Testovací jízdy nabídnou vybraní vystavovatelé. Již nyní máme potvrzeno, že si bude možné vyzkoušet vozy značek Volkswagen, Hyundai nebo Kia. Celkem se na letošním ročníku výstavy Auta na náplavce budou prezentovat vozy 25 značek.

Výstava Auta na náplavce 2021 se koná poslední srpnový víkend, konkrétně od čtvrtka 26. srpna do neděle 29. srpna, a to jako již tradičně na obou březích Vltavy v Praze, mezi Železničním a Palackého mostem. Za vstup se nic neplatí, což platí i pro doprovodný program. Ten zahrne hudební koncerty Ewy Farne, Debbi nebo Monkey Business.

David Bureš
Diskuze (0)