Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021: Premiéra Fabie i monopost F1!

Svět motorů
Diskuze (14)

Čtvrtý ročník výstavy Auta na náplavce se blíží doslova rychlostí světla. Vše vypukne u Vltavy v Praze už ve čtvrtek 26. srpna.

Čtyři dny až do nedělního večera 29. srpna budou oba vltavské břehy mezi Železničním a Palackého mostem patřit automobilům. K vidění budou vozy 24 značek. Celou podívanou organizuje náš časopis a mediální dům Czech News Center. Stejně jako v předchozích letech je vstup na výstavu i všechna doprovodná kulturní a společenská vystoupení zcela zdarma.

Příval výstavních premiér

Výstavy aut velmi doplatily na koronavirovou vlnu. Loni se udál jen jeden nesmělý pokus a letos zatím nic. Prakticky všechny novinky na Autech na náplavce si tak okamžitě přisvojují nálepku minimálně národní výstavní premiéry. Podobně jako my, pořadatelé, i zúčastněné automobilky s přípravami finišují a tak ještě nemáme pohromadě celý seznam vystavovaných automobilů. Už teď je ale jasné, že se naše akce stane místem české premiéry čtvrté generace Škody Fabia. Kromě toho na náplavce mladoboleslavská automobilka předvede i své elektrické novinky a stranou nezůstane ani oslava 120. výročí škodováckého motosportu.

Toyota a Lexus se proti předchozím letům se svou expozicí přestěhovaly z levé na pravou náplavku. K vidění budou Toyota Yaris Cross, vodíková Toyota Mirai a také elektrický Lexus US 300e.

Tři velké koncerty

V plném běhu jsou i přípravy doprovodných akcí. Sledujte naše stránky na sociálních sítích, kde bude program průběžně doplňován a rozšiřován. Jasno už máme o třech tradičních koncertech, které proběhnou od čtvrtka do soboty vždy od 20.00 na velkém pódiu na smíchovské straně řeky. Při jejich přípravě spolupracujeme s organizátory Metronome Festival Prague a proto i celé pódium letos ponese jméno Metronome. Vše otevře ve čtvrtek koncert Ewy Farne. V pátek se k mikrofonu dostane zpěvačka Debbie a v sobotu se můžete těšit na koncert skupiny Monkey Business. Nezapomínáme ani na děti, Ty na výstavě mj. najdou stánek dětských titulů našeho vydavatelství: ABC, Mateřídoušky a Sluníčka.

Monopost formule 1

Generálním partnerem naší výstavy je letos poprvé velmi dobře známá Benzina Orlen, tradiční značka s největší sítí čerpacích stanic u nás. Díky této spolupráci se na náplavce můžete těšit i na setkání s nefalšovaným monopostem formule 1 týmu Alfa Romeo Racing Orlen. Vystaven bude na smíchovské straně řeky.

Předběžný program

Čtvrtek 26. srpna

  • 16:00 Otevření výstavy
  • 19:30 Slavnostní zahájení (Metronome pódium na smíchovské straně)
  • 20:00 Koncert Ewa Farna (Metronome pódium na smíchovské straně)
  • 22:00 Ukončení 1. dne výstavy

Pátek 27. srpna

  • 10:00 Otevření výstavy
  • 20:00 Koncert Debbie (Metronome pódium na smíchovské straně)
  • 22:00 Ukončení 2. dne

Sobota 28. srpna

  • 10.00 Otevření výstavy
  • 20.00 Koncert kapely Monkey Business (Metronome pódium na smíchovské straně)
  • 22.00 Ukončení 3. dne

Neděle 29. srpna

  • 10.00 Otevření výstavy
  • 17.30 Ukončení výstavy

(změna programu vyhrazena)

Svět motorů
Diskuze (14)
26. 7. 2021 11:35
Termín koliduje s autoshow
Náplavka ve stejný termín jako Autoshow Praha 2021. Náhoda? ;-)
Avatar - Zetti
26. 7. 2021 06:24
Re: Ale "Auta na náplavce"...
Taky zdravim, neco ctu, ale moc neprispivam, mne uz to tady prijde obcas jak u blbejch.

Diky za optani, roste vsechno, je to zabava
25. 7. 2021 10:32
"Auta na náplavce"...
Další zpráva pro Vás, tentokrát asi nepotěším - https://fdrive.cz/…dava-uz-39--7457 . Jen připomínám, že Švýcarsko potichu opouští připojení k EU https://www.reuters.com/…eets-2021-05-26/
25. 7. 2021 09:30
Re: Re: Zdravim
Díky za info 👍
Avatar - Zetti
25. 7. 2021 09:19
Re: Ale "Auta na náplavce"...
byla doba kdy si lidi delali legraci z tech co maji mobil, dneska ho ma babka i decko
pak prisla doba kdy si lidi delali legraci z tech co maji upatlany displej a zase ho ma babka i decko,
a ted je doba kdy kdejaka socka ma problem s elektrickejma autama. Nikdo ti to auto nenuti, muzes chodit pesky nebo hoblovat tu tvoji lenivou spanelskou jebku az do roztrhani tela a ti co ty auta na baterky vyrabi za to muzou nejmin. Do svedomi by si meli sahnout primitivove, ktery se cpali pred 18 rokama do EU.

Ja uz mam jeden trolejbus vyhlidnutej, ma atmosfericky benzinovy motor, s elektrikou dohromady 300 koni a z nuly na sto maze za 6s. Nedela to sice kraval jak nakladak, ale to je to posledni co mi chybi. Turbo, mocovina, PDF filtr mi do baraku nesmi, takze jinou volbu nemam.