Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 31/04

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)
Ford rozšíří počet modelů CC, tedy kupé-kabrioletů. Verze Focus Vignale byla ještě na autosalonu v Paříži označována za studii...

Přímo na věc…

PREMIÉRA

Ford rozšíří počet modelů CC, tedy kupé-kabrioletů. Verze Focus Vignale byla ještě na autosalonu v Paříži označována za studii...

NOVINKY

Volkswagen opět postavil sedan na základu již páté generace Volkswagenu Golf. Jméno se mění, Bora už to nebude, ale název Jetta u Volkswagenu není vůbec cizí.

TAJNÉ PROJEKTY

Vydařená špionáž. Získat záběry interiéru, to se podaří málokdy. Co však se vyfotit nedalo, je jméno, jaké ponese malý Aston Martin.

TEST

Nový Citroęn C4 obsadil v evropské anketě Auto roku 2005 druhé místo za hybridní Toyotou Prius. Jak se nám úspěšná novinka jevila na silnici?

TEST

Peugeot 807 až pro osm lidí a hromadu zavazadel pobere doslova všechno. S trochou nadsázky i všechny rodinné peníze, i když nepatří k nejdražším MPV…

TEST

Další velkoprostorový test. Hyundai Trajet patří k těm levnějším MPV, ovšem na praktických schopnostech se láce neprojevuje.

TEST

Subaru Forester vyhlíží sice jako typický návštěvník terénů, ovšem dvouapůllitrový motor s turbem pod kapotou z něj dělá docela záludného borce na silnici. Jen málokdo mu stačí.

TEST

Dobré dojmy z nedávného testu hatchbacku Lacetti potvrdila i zkušenost s kombíkem.

TEST

Máte pocit, že diesel k vozům Jaguar prostě nepatří? Časy se však mění, vznětový Jaguar S-Type neurazí. Nestranného posuzovatele dokonce nadchne.

TEST

Zkoumali jsme, jak Opel Astra Caravan s vyhledávaným turbodieselem vyhoví rodinným požadavkům.

…a vše kolem

PŘEHLED

Kolik dodávek nabízí český trh? To jsme nespočítali, protože u mnoha modelových řad se verze počítají na desítky. Souhrn však obsahuje celkem 51 lehkých užitkových automobilů, mezi kterými si lze vybrat „nástroj“ pro jakoukoliv práci.

TUNING

Největší lahůdky z tradiční meky všech tunerů. Motor Show Essen vždy překvapí - i pobaví. Jedničkový bavorák s motorem z BMW M5 je oprav-dové dělo. Tuningu se však nevyhnula ani nová Dacia Logan…

PATINA

Vzpomínáte na z dnešního pohledu idylická 60. léta? Aston Martin DB-4 vznikl na sklonku šesté dekády a má půvabné linie odpovídající tehdejšímu citu pro krásu.

PRODEJNÍ AKCE

Má váš Ježíšek dost peněz na automobil, nicméně přesto by rád ušetřil pár tisíc na nějaké další dárky? Prostudujte si pravidelný přehled slev a akčních modelů. Určitě vás něco zaujme.

SERIÁL

Kdysi se kupovala rádia do automobilů také z toho důvodu, aby řidič neslyšel podezřelé zvuky. Předvánoční období dává jinou motivaci. Oblast car audio, nejrůznějších automobilových filmů, kazet a her je příležitostí, jak udělat pod stromečkem majiteli vozu velkou radost.

BAZAR

Jaké auto se v bazaru moc neohřeje? Například Toyota Avensis. Nenápadný model střední třídy díky své spolehlivosti nachází rychle zájemce.

LAHŮDKA

Lamborghini pod kuratelou Audi rozhodně netrpí. Zelenou dostal projekt vracející italského „býka“ mezi výrobce závodních okruhových speciálů pro soukromníky. Lamborghini Murciélago R-GT přijde na 495 000 eur – nekupte to!

TECHNIKA

V modelové řadě Škoda Fabia patří k nejvyhledávanějším motorizacím maloobjemové tříválce. Po zážehových motorech představujeme rovněž turbodiesel 1.4 TDI.

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)