Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 32/04

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)
Kolínská automobilka TPCA odhalila své tajemství – představujeme vám trojici malých aut Citroęn C1, Peugeot 107 a Toyota Aygo, která budou v příštím roce sjíždět z výrobních pásů.

PREMIÉRA    6

Kolínská automobilka TPCA odhalila své tajemství – představujeme vám trojici malých aut Citroęn C1, Peugeot 107 a Toyota Aygo, která budou v příštím roce sjíždět z výrobních pásů.

novinky    8

Volkswagen uvolnil první snímky nového Golfu s přídomkem Plus, hybridní Toyota Prius pojede Pražský rallyesprint a podařilo se nám získat informace o novém Nissanu Almera s karoserií sedan.

tajné projekty    12

Toyota testuje svůj nový supersport, který možná skrývá hybridní pohon.

test    16

Otestovali jsme Nissan Almera s turbodieselem 1.5 dCi. Jak se nám tento hatchback zalíbil?

JÍZDA    17

Na klikatých toskánských silnicích jsme vyzkoušeli nabroušený Ford Fiesta ST a další derivát v podobě modelu Fiesta S. Zkusili jsme i Fusion s novým turbodieselem.

test    18

Významná česká novinka Škoda Octavia v provedení kombi dorazila do naší redakce. Důkladně jsme prověřili všechny její vychytávky.

test    22

Otestovali jsme modernizovaný Citroęn C5 s výkonným šestiválcem 3.0 V6.

test    23

K ideálu mu chybí jen málo: Subaru Legacy Outback s motorem 2,5 litru.

test    28

Jak se nám zalíbilo Ford Mondeo Titanium se sportovně naladěným šestiválcem?

test    33

Další z řady modelů Hyundai Tucson, který jsme zkoušeli, měl pod kapotou turbodiesel 2.0 CRDi.

test    42

Jako jedni z prvních jsme měli možnost otestovat zbrusu nový Seat Toledo.

přehled    14

Konsorcium Euro-NCAP provedlo další sérii nárazových zkoušek. Přinášíme vám přehled aktuálních 14 crash-testů. Kdo je vítěz a kdo poražený?

servis    20

Jak to jen udělat, aby člověk na párty nemusel jen ucucávat limonádu? Poradíme vám - přinášíme informace o dealkoholizovaných nápojích.

tuning    24

Pro příznivce tuningu se jedná o vrchol sezony. Řeč je o úchvatné essenské Tuning show, které jsme se zúčastnili.

prodejní akce    29

S blížícími se Vánocemi sílí i tlak prodejců na dosažení co nejlepších prodejů. Nástrojem jsou i výrazné slevy, jejichž přehled předkládáme stejně jako každý týden.

lahůdka    34

Ferrari představilo svůj další model, který nemá střechu. Pod označením Superamerica se skrývá atraktivní sporťák, který umí upalovat rychlostí až 320 km/h.

bazar    36

Automobily značky Volkswagen si na poli ojetých vozů dobře drží svou cenu. Jak je na tom předposlední generace oblíbeného golfu?

co je to?    37

Na jakém principu fungují světlomety s xenonovou výbojkou? Lze si je dodatečně legálně namontovat do svého vozidla? Čeho se vyvarovat a co je naopak dovoleno?

seriál    40

Náš vánoční seriál, který dává dobré tipy na dárky, pokračuje informacemi o mapách a atlasech. Možná se to na první pohled nezdá, ale pro motoristu může být tento dárek hodně užitečný.

patina    44

Každý by ho chtěl mít v garáži, ale jeho cena se dnes rovná ceně několika nových luxusních mercedesů. Řeč je o legendárním Mercedesu řady SL, který svou dráhu započal nejprve na závodní trati.




Odkazy:

www.auto7.cz

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)