Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brilliance FRV Cross: Atraktivní exteriér a bohatá výbava

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Automobilka Brilliance si pro domácí autosalon připravila nové provedení hatchbacku FRV, které sází na dvoubarevný lak a řadu doplňků.

Brilliance FRV je kompaktní pětidveřový hatchback s karoserií dlouhou 4210 mm, pod jehož designem je podepsáno studio Italdesign. Pro Evropu byla určena verze se zážehovým čtyřválcem Mitsubishi o objemu 1,6 litru s výkonem 74 kW (100 k) a pětistupňovou manuální převodovkou.

Na autosalonu v Šanghaji se představuje nové provedení FRV Cross. To podobně jako například Škoda Fabia Scout dostalo plastové doplňky na karoserii, ale vzhledem k barevným kombinacím použitým na karoserii i v interiéru nepůsobí jako městský off-road.

Kromě upraveného designu karoserie s dvoubarveným lakem a podobné kombinaci barev v interiéru nabízí FRV Cross pro čínský trh bohatou paletu příslušenství v podobě koženého čalounění, navigačního systému, klimatizace nebo parkovací kamery.

Na čínském trhu bude FRV Cross nabízeno s benzinovými motory 1.5i 16V (76 kW) a 1.6i 16V (88 kW) s manuální nebo automatickou převodovkou.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - skejpa
20. 4. 2011 09:28
Re: Brrrrr
Myslite, ze uz zapracovali na bezpecnosti ? :-)
20. 4. 2011 00:57
Brrrrr
...až mi slzy vyhrkly >:D