Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Členové kapely Lucie mají nové vozy. Řídí Cupry Formentor, v provozu je snadno poznáte

Stanislav Kolman
Diskuze (6)

Značka Cupra a společnost AutoPalace Group se stávají partnerem legendární české hudební skupiny Lucie. Těm bude počínaje tímto týdnem sloužit pětice crossoverů Formentor.

Ke slavnostnímu předání pěti vozů Cupra Formentor došlo v pobočce Auto Palace Praha Letiště v Tuchoměřicích, kam se čtveřice hudebníků ve složení David Koller, Robert Kodym, P.B.CH. a Michal Dvořák osobně dostavila. Součástí této spolupráce je mimo jiné i prezentace značky Cupra a společnosti AutoPalace Group v rámci akcí skupiny Lucie v nadcházejícím období.

Vozy jednotlivých členů kapely v provozu snadno rozpoznáte. Každý Formentor má na sobě nějaký, byť třeba jen decentní polep odkazující na samotnou kapelu či hudební žánr, kterým se tahle skupina proslavila. „Hudba a s ní spojené emoce jsou důležitou součástí DNA značky a pro značku Cupra naprosto klíčové,“ uvedl k novému partnerství Aleš Novák, ředitel značek Seat a Cupra pro Českou republiku.

„Zcela mimořádná a osobitá hudba skupiny Lucie dlouhodobě těší veřejnost nejen v Česku, ale také v zahraničí. Nesmazatelně se tak zapsala do dějin moderní hudby a jsem nesmírně rád, že tímto partnerstvím se symbolicky spojuje její dosavadní úspěch v hudebním světě s tím naším úspěchem a současným rozvojem v oblasti kvalitních služeb při poskytování mobility na našem trhu,“ uvedl František Švec, generální ředitel AutoPalace Group.

Video se připravuje ...

Za poslední čtyři desetiletí získala kapela nespočet různých ocenění, například v prestižních anketách Český slavík či Anděl. První výsledky společné kooperace s Cuprou budou patrné od podzimu, kdy odstartuje velkolepá show Lucie v Opeře 2022. Koncerty se uskuteční v Ostravě, Praze, Pardubicích, Brně a Bratislavě a lístky hodně rychle mizí!

V rámci krátkého povídání s kapelou nás samozřejmě zajímalo, jak jednotliví členové vzpomínají na své první vozy. David Koller prozradil, že jeho prvním autem byl Renault 9, kterým celá kapela objížděla krátce po revoluci koncerty. Michal Dvořák se pochlubil Trabantem v provedení kombi, který dostal od svého nevlastního dědy. Když si Robert Kodym ve 30 letech konečně udělal řidičský průkaz, dostal od svého kolegy právě tento vůz. Jiný je příběh P.B.CH., který si první auto pořídil později a rovnou sáhl po Jeepu Wrangler. Od té doby ostatně preferuje vyšší a robustnější vozy.

A osud zmíněného Trabantu? „To auto si od Michala někdo půjčil. A když pak probíhal večírek, kde byli členové skupiny Shalom a Plexis, tak zůstalo někde za Prahou v příkopu nabourané a opuštěné. Oni ho tam nechali a od té doby o něm nikdo neslyšel,“ zavzpomínal Robert Kodym, který auto sice vlastnil, ale dle svých slov v něm nakonec vůbec nikdy neseděl. Komická událost je ostatně zdokumentována v písni Jsem nevinnej kapely Wanastovi Vjevy, kde se zpívá: „Sjeli jsme tripa se Šalomem. Kára je v hajzlu, čert to vem!“.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - Stejsn
10. 9. 2022 11:52
Re: Tolik let hrají
Hammunasakra
9. 9. 2022 19:29
Tento uživatel je na vašem hate-listu, jeho příspěvky jsou skryté.
Avatar - Hammunasakra
9. 9. 2022 19:29
Re: Tolik let hrají
Mami mami = se mnou si nikdo nechce hráát

Tati tati = oni nechtějí opravit chyby a uvést věci na pravou míru. Chtějí plácat a aby to nikdo neopravoval :-O

MÁM JÁ TO TĚŽKÝ :*) :D :-!
Avatar - Stejsn
9. 9. 2022 19:02
Re: Tolik let hrají
Asi nebude moc takových, co ho nemají na hatelistu :D
Avatar - KANKUNEN
9. 9. 2022 12:44
Re: Tolik let hrají
Hammunasakra
Dnes 10:43
Tento uživatel je na vašem hate-listu, jeho příspěvky jsou skryté.
Hnoj si jen pod sebe.
Avatar - Hammunasakra
9. 9. 2022 10:43
Re: Tolik let hrají
tak TOhleS PŘEHNAL !!! :-!

https://www.youtube.com/watch?… :yes: :yes: :yes: :-)