Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Do servisu bez peněz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Věděli jste, že k novým škodovkám si můžete už při koupi předplatit autorizovaný servis po dobu prvních let provozu auta?

A protože se váže na výrobní číslo auta, lze službu převést při prodeji i na dalšího majitele. Dá se tak ušetřit až pětinu nákladů ve srovnání s běžnými cenami. A není to ani tak drahé – pro novou octavii je to dvacet tisíc, pro elektrický enyaq jen sedm. Cena služby obsahuje všechny výrobcem předepsané servisní úkony ve vazbě na stáří a najetý počet kilometrů včetně výměny provozních kapalin a spotřebního materiálu. „Toto vše pokrývá u vozů Škoda základní varianta předplaceného servisu. Zákazník si však může vybrat i rozšířenou variantu Plus, která zahrnuje i výměnu dílů podléhajících opotřebení,“ vysvětluje vedoucí servisních služeb Karel Starý s tím, že zákazník už v servisu nenechá ani korunu.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - petr petrumr
23. 3. 2022 17:03
vyhodit
vyhodit na hodinu toho a co mění filtr a nevysaje to smetí co je pod filtrem. Prásk, prásk on nemá k tomu vztah a vzdělání o logickým přemýšlení je škoda mluvit, hlavně je se nezašpinit a nezašpinit podlahu.