Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari FF v ČR: Premiéra na Pražském hradě

Ondřej Láník
Diskuze (7)
První vůz obdrží Scuderia Praha v polovině prázdnin.

Revoluční Ferrari FF bylo v České republice poprvé ukázáno těsně před prázdninami v rámci privátního představení pro vybrané hosty v exkluzivních prostorách Pražského hradu.

Automobilka Ferrari do České republiky zapůjčila pro privátní představení nový model FF v nové barvě Rosso Maranello na jediný den. Pro mimořádnou příležitost se hodí speciální místo a volba padla na Míčovnu Pražského hradu.

Večerní akci přihlížely dvě stovky pozvaných hostů, které pozdravili mimo jiné regionální manažer Ferrari Massimo Gallotta a také nový italský velvyslanec v České Republice Pasquale D‘Avino.

Ferrari FF dorazilo na hrad ne kvůli českým zákazníkům nebo dokonce novinářům, ale kvůli přeci jen majetnější klientele ze Spojených arabských emirátů. Praha se na přelomu června a července stala zastávkou akce Ferrari Owners Club UAE Europe Trip 2011, které se zúčastnilo několik desítek vozů Ferrari převážně z Emirátů.

Dodávka prvního FF do České republiky je plánována v průběhu července a do konce letošního roku budou následovat další tři vozy.


Ondřej Láník
Diskuze (7)
Avatar - beibej
7. 7. 2011 22:13
Re: no to je zpráva na ....
ne jasně že ne. Značka jako Ferrari nepotřebuje fanoušky kteří vytvářejí její legendárnost. Uvědom si že jedinečná značka má legedárnost právě ve skupině fanoušků po celém světě. I Ferrari to ví a stará se o ně. Holt tady není písek na zemi aby tu postavili Ferrari world nebo aspoň řekli fanouškům že se můžou mrknout na kolonu Krásnejch aut. Škoda.
7. 7. 2011 20:59
Re: no to je zpráva na ....
Zacílili rovnou na potencionální zákazníky - zavatované politiky. >:D
7. 7. 2011 20:58
Re: Mno výborně...
No snad si nemyslíš, že to tam pronajímá sám prezident. >:D
Avatar - deliqent4
7. 7. 2011 18:50
:D
Jak tak koukám tak Ferrari je tuctový auto :DDDD
Avatar - Ham.
7. 7. 2011 15:23
Re: no to je zpráva na ....
Bylo to jen pro pozvané, kdyby to hlásili dopředu tak tam mají stovky obejdů a o to takto exkluzivní značka určitě nestojí.