Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford poprvé ukázal nový Ranger. Podívejte se na video z drsných testů

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Ford nabízí první pohled na novou generaci pick-upu Ranger.

Současný Ford Ranger se vyrábí už od roku 2011, nástupce se v plné parádě představí ještě letos. A v roce příštím podle americké automobilky zamíří na trh.

Ford na nový Ranger láká videem, které zachycuje maskované prototypy při testování v náročných terénech různých typů - v blátě, v poušti, na štěrku nebo sněhu.

Firma pak o novince hovoří jako o dosud "nejodolnějším, nejschopnějším a nejpropojenějším Rangeru s vynikajícími terénními vlastnostmi a jízdní DNA značky Ford". Pick-up má být ideálním partnerem pro práci, rodinu i zábavu.

Informace o technice zatím nemáme, z dřívějších zpráv však předpokládáme, že u Rangeru dojde také do jisté míry k elektrifikaci. Mluví se minimálně o plug-in hybridní variantě, plně elektrické provedení, které v USA nabízí větší F-150, je zatím velkou neznámou.

Zato víme, že platformu nového Rangeru využije také Volkswagen a jeho Amarok příští generace. I nový Amarok by měl dorazit v roce 2022. Automobilky přitom zdůrazňují, že se dvojice pick-upů od sebe výrazně odliší svým vzhledem. Motory ale budou vozy sdílet.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - Midlosek
9. 9. 2021 12:38
Drsný test?
Pro pneumatiky asi ano ;-)
Avatar - fOE
9. 9. 2021 12:37
Drsne na Ntou
Drsne video z drsnych testu drsneho auta pro drsne muze. Jen skoda ze kdyz v posledni dobe potkam na dalnici nejakeho psychopata je to skoro ve 100% pripadu ridic pickupu, a nejcasteji prave pickupu od Fordu. Zlati ridici SUV (vsech znacek, vcetne forda).
Cim to cim to? ;-\