Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson: Získejte k nové motorce řady Sportster až 32.000 Kč

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Podzimní kampaň Harley-Davidson pojmenovaná Sporster voucher představuje šanci, jak završit letošní motocyklovou sezónu na stylovém stroji i se stylovou a funkční výbavou.

Harley-Davidson si pro letošní podzim připravil u příležitosti letošního 60. výročí řady Sportster kampaň, kdy k nákupu jakéhokoli motocyklu této řady rozdá ještě speciální vouchery v hodnotě 883 eur nebo 1200 eur, dle obsahu zvoleného modelu.

Motocykly řady Sportster slaví v letošním roce své 60. výročí existence a představují bez přerušení vůbec nejdéle vyráběnou řadu své značky. Právě u příležitosti tohoto výročí spouští Harley-Davidson svoji podzimní kampaň, v rámci které připravil, při pořízení libovolného modelu této řady, vouchery v hodnotě 883 eur a 1200 eur, tedy v přepočtu zhruba od 23.000 Kč do 32.000 Kč.

Vouchery je možné využít do konce letošního roku na jakýkoli nákup ve všech autorizovaných dealerství značky Harley-Davidson a pořídit si za ně originální výbavu. Od helmy, přes bundu a rukavice až třeba k doplňkům či dílům nebo stylovým kouskům z kolekcí oblečení MotorClothes.

Kampaň Sportster voucher se týká šestice modelů z aktuální nabídky značky Harley-Davidson. Vouchery v hodnotě 883 eur jsou připraveny pro budoucí majitele strojů Iron 883 a Superlow, které spojuje vzduchem chlazený dvouválec Evolution o objemu 883 cm3.

Vouchery v hodnotě 1200 eur pak čekají na jezdce připravené usednout za řídítka modelů 1200 Custom, Forty-Eight, Superlow 1200T a Roadster se vzduchem chlazenými dvouválci Evolution o objemu 1202 cm3. I přes společnou pohonnou jednotku a konstrukci rámu má každý z těchto strojů svůj vlastní charakter, což velmi dobře demonstrují sportovně střižený Roadster a na cestování zaměřený Superlow 1200T, v jehož výbavě nechybí dvojice kufrů usazených po stranách zadního kola.

„Jsme rádi, že můžeme zákazníkům v roce, kdy slaví naše nejpopulárnější řada Sportster své kulaté výročí, nabídnout speciální limitovanou akci spjatou právě s těmito stroji. Přicházíme tak s kampaní Sportster voucher, kdy chceme díky voucherům zákazníkům umožnit si k motocyklu vybrat v našich autorizovaných dealerstvích originální výbavu či doplňky, kterou sami preferují. Navíc hodnota voucherů tematicky odpovídá právě objemu zvoleného motocyklu a je velmi atraktivní,“ říká Michal Fric, Marketing Manager H-D pro střední a východní Evropu.

Bližší informace o programu Sportster voucher jsou k dispozici na webu harley-davidson.cz nebo v jednotlivých dealerstvích Harley-Davidson po celé ČR.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)