Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hvězdy Premier League a jejich luxusní auta. Tipnete si, jak rychle si na ně vydělají?

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Slavní a úspěšní fotbalisté vydělávají spoustu peněz, které často rádi utrácejí i za auta. Hráči v anglické Premier League nejsou výjimkou.

Drahé automobily prostě k nejlepším fotbalistům patří podobně jako tetování a "komedie" na hlavě. Britský deník The Sun se na tento fenomén zaměřil trochu blíž a podíval se, jakými vozy jezdí někteří známí hráči ze zmíněné Premier League. Šel přitom po autech nejdražších.

A kromě toho v některých případech přibližně spočítal, jak dlouho na svoje stroje tyto hvězdy vydělávaly.

Například Pierre-Emerick Aubameyang z Arsenalu vlastní Ferrari LaFerrari (zabalené do nápadného wrapu), jehož cenu The Sun odhaduje na 34,3 milionu korun. A jak dlouho si na něj vydělával? Díky štědrému platu mu prý stačilo strávit na hřišti 6 hodin a 18 minut.

LaFerrari má také Son Hung-min z Tottenhamu. Ten si však musel máknout víc, hodin potřeboval devět.

Roberto Firmino z Liverpoolu očividně miluje luxus a pohodlí, pořídil si totiž Rolls-Royce Wraith v ceně 10,7 milionu korun. Stejný model zvolil i Dele Alli z Tottenhamu. Náklonnost ke značce Rolls-Royce pak netají ani Michy Batshuayi z Chelsea, který jezdí v modelu Dawn.

Podle The Sun Batshuayi potřeboval odehrát necelé tři zápasy, aby si na Dawn v ceně 8,2 milionu korun vydělal.

Mezi fotbalisty Premier League jsou také fanoušci Lamborghini, kupříkladu Sergio Agüero kopající za Manchester City. Upravený Aventador ho údajně vyšel na zhruba 8,1 milionu korun. "Lambo" však vlastní také třeba Paul Pogba, Sead Kolašinac nebo Ederson. Anebo už zmíněný Aubameyang.

Mezi nejdražší vozy, které fotbalisté hrající Premier League řídí, patří také Ferrari 812 Superfast v ceně okolo 7,6 milionu korun. Italský stroj vlastní Paul Pogba, nebo třeba Dejan Lovren. Druhému jmenovanému prý s jeho platem stačilo odehrát dvě utkání, aby si na vůz vydělal.

Mezi další fotbalisty oblíbené luxusní automobily pak podle The Sun patří Ferrari F12 Berlinetta, Rolls-Royce Ghost, Bentley GTX (verze upravená firmou Onyx Concept) nebo Bentley Continental Supersport.

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Doporučujeme

14. 2. 2020 14:34
Re: THE SUN - AUTOŠLAK.CZ
A kdo jí to udělal? :-O :-O :-O
14. 2. 2020 13:03
hoši děkujem
Vida, jakej stroj na peníze je armáda fotrů, co koukaj s pivem v ruce na reklamy v zápasech.
Potřeba říct, že fotbalisti mají ty peníze zaslouženě. Kvůli nim řve tenhle výkvět s IQ tykve doma u telin namísto v ulicích.
14. 2. 2020 02:52
Re: THE SUN - AUTOŠLAK.CZ
simca vydelava tejden na nerozervany kalhoty a kalhotky
Avatar - 3_diamanty
13. 2. 2020 20:14
liverpool jede
drzim palce... po minulorocnej vyhre v lige majstrov daju tento rok aj domaci titul a bude vymalovane ... Klopp je uz teraz v liverpoole legendou :yes: