Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hvězdy výstavy Auta na náplavce 2021: Seaty Ibiza a Arona se ukážou v modernizovaném balení

David Bureš
Diskuze (0)

Seat nedávno modernizoval své populární modely Arona a Ibiza. Českému publiku se poprvé představí na srpnové výstavě Auta na náplavce 2021.

Letošní ročník výstavy Auta na náplavce 2021 bude prezentovat vozy hned 26 značek, přičemž hned 18 automobilů na akci oslaví českou výstavní premiéru. Seat českému publiku na náplavkách ukáže hned dvě novinky, letos modernizované verze hatchbacku Ibiza a městského SUV Arona.

Seat Arona aktuálně patří mezi nejžádanější městská SUV na českém trhu, a tak bude na náplavce jistě hodně obletovaná. V rámci modernizace vůz vsadil na drsnější vizáž, definovanou kulatými mlhovkami.

Výrazně se však proměnil také interiér, nová koncepce vytáhla dotykový displej infotainmentu výše a do prostoru, zatímco výdechy ventilace se posunuly pod něj. Seat slibuje také kvalitnější materiály, což si jistě na náplavce budete moci ověřit.

Právě nový interiér po vzoru Arony dostala také technicky spřízněná Ibiza. Naopak exteriér v tomto případě prošel jen mírnou evolucí, jejíž součástí jsou třeba nově standardně dodávané LED světlomety.

Výstava Auta na náplavce 2021 se koná od čtvrtka 26. srpna a do neděle 29. srpna, a to jako již tradičně na obou březích Vltavy v Praze, mezi Železničním a Palackého mostem, které spojí přívoz. Stejně jako v minulých ročnících je vstup na akci zdarma.

Letos k vidění budou automobily hned 26 značek, pestrý doprovodný program zahrnuje koncerty Ewy Farne, Debbi nebo Monkey Business, stejně jako besedy a autogramiády se známými herci či sportovci. Novinkou pak bude možnost testovacích jízd vybraných vozů.

David Bureš
Diskuze (0)

Doporučujeme