Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeremy Clarkson má nové nejoblíbenější auto. Jaký vůz vystřídal Lexus LFA?

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Roky platilo, že nejoblíbenějším autem Jeremyho Clarksona je Lexus LFA. Nedávno ale britský moderátor prozradil, že našel nového favorita.

Clarkson samozřejmě dotazům na nejoblíbenější vůz čelí často. Posledních několik let odpovídal stejně - uváděl jméno zmíněného japonského sporťáku. Dokonce ještě v srpnu LFA řadil na vrchol.

„Ano, stále je moje nejoblíbenější. V principu hlavně kvůli tomu zvuku, který vydává,“ prohlásil tehdy v interview pro DriveTribe. Podle Clarksona má tohle auto spoustu chyb, ale zvuk 4,8litrového desetiválce o výkonu 412 kW (560 k), prý dokázal vyvolat mravenčení až v páteři.

Nedávno však Jeremy čelil otázce na nejoblíbenější auto v irském rádiu 98FM. A jeho odpověď byla tentokrát překvapivá, Lexus prý už na špici není. Jaký vůz LFA nahradil, však Clarkson neprozradil, jen naznačil.

Jde prý o automobil, který používal při natáčení dílu nové řady The Grand Tour na Madagaskaru. Podle různých úniků a internetových dohadů by to mělo být Bentley Continental GT minulé generace - ovšem výrazně upravené na teréňák.

Že by si tedy Jezza zamiloval tohohle zvláštního křížence?

Brzy se to asi dozvíme, nová série The Grand Tour startuje 13. prosince.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - KANKUNEN
11. 12. 2019 14:07
Nesnáším jeho odpůrce
:-[] Pokud na autě bylo něco blbě, tak to dokázal osolit. A že těch kravin v autech je.
Avatar - _Karel_
11. 12. 2019 11:22
Uff
Článek o tom, že Nevíte o jaký auto jde.