Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů: Renault a Dacia se pochlubí oblíbenými modely

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Renault nedávno uvedl na trh nové generace svých populárních modelů Clio a Captur. Vyzkoušet si je budete moci na Jízdách Světa motorů.

Jízdy Světa motorů startují již tento víkend. Jedná se o unikátní akci umožňující návštěvníkům otestovat horké novinky vybraných automobilových výrobců. Na zastávce v Praze, konající se o víkendu 12. a 13. září, mezi 11 potvrzenými vystavujícími značkami nebudou chybět ani Renault a Dacia.

Prezentovat je bude pražský dealer Auto Avant, který do prostorů před Obchodním centrem Letňany přiveze hned osm exemplářů vozů značek Dacia a Renault. Bude přitom možné si je nejen staticky prohlédnout, ale také otestovat.

Ve všech případech se můžete těšit na nadmíru oblíbené modely. Dacia se pochlubí Dusterem, patřící mezi nejžádanější SUV u nás, který doplní Sandero. To je zase jeden z nejprodávanějších hatchbacků na českém trhu.

Mateřský Renault bude prezentovat novinky segmentu B, tedy malý hatchback Clio a městské SUV Captur. Oba se nedávno dočkaly nové generace, a tak si na místě budete moci vyzkoušet, nakolik se tato mezigenerační proměna povedla.

Připomeňme, že pražská zastávka akce Jízdy Světa motorů se koná už tento víkend 12. a 13. září v areálu pražského OC Letňany. Auta budou vystavena na parkovišti u hlavního vchodu k obchodu Tesco, a to v sobotu mezi 10:00 a 18:00, v neděli pak od 10:00 do 17:00. O dalším víkendu se pak akce přesune do brněnského OC Olympia (o víkendu 19. a 20. září) a celou tour zakončí víkend v plzeňském OC Olympia (26. a 27. září).

Chcete-li sledovat zákulisí příprav a zároveň zůstat v centru dění, rozhodně doporučujeme oficiální facebookovou událost a náš instagramový profil @Auto.cz.

Jízdy Světa motorů (program)

Praha OC Letňany

  • Sobota 12.9. 10-18 hodin
  • Neděle 13.9. 10-17 hodin

OC Olympia Brno

  • Sobota 19.9. 10-18 hodin
  • Neděle 20.9. 10-17 hodin

OC Olympia Plzeň

  • Sobota 26.9. 10-18 hodin
  • Neděle 27.9. 10-17 hodin
redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme