Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kulhánek posiluje vedení AAA Auto

Dan Vořechovský
Diskuze (46)
Vratislav Kulhánek se stal novým členem představenstva společnosti AAA Auto. V krátké době jde již o třetího významného manažera, který do AAA Auto přichází.

Současný předseda dozorčí rady automobilky Škoda Auto a její dřívější šéf Vratislav Kulhánek se v pondělí stal členem představenstva společnosti AAA Auto a.s.. Kulhánek zůstane i nadále předsedou dozorčí rady mladoboleslavské automobilky, která s jeho funkcí v největším autobazaru ve střední Evropě nemá problém. Kulhánek bude v AAA Auto členem představenstva bez výkonných pravomocí. Podle mluvčího AAA Auto Milana Smutného to mimojiné znamená, že by se mohl Kulhánek v budoucnu stát členem dozorčí rady společnosti. Kulhánek podepsal smlouvu se společností AAA Auto přímo s jejím zakladatelem Jamesem Dennym. Denny si Kulhánka považuje a jeho příchod do AAA Auto je podle něj známkou rostoucí prestiže tohoto autobazaru.

Kulhánek si od svého působení v AAA Auto hodně slibuje, protože podle jeho slov bude tento autobazar nadále posilovat a expandovat. Právě při expanzi na další trhy by chtěl autobazar využít Kulhánkových bohatých zkušeností. O tom, že AAA auto plánuje další expanzi, svědčí naplánovaná emise akcií na pražské a budapešťské burze, o čemž jsme vás informovali v tiskové zprávě AAA Auto vstupuje na pražskou a budapešťskou burzu.

Kulhánek není prvním známějším manažerem, který v poslední době posílil vedení AAA Auto. V květnu přišel bývalý ředitel developerské společnosti Orco Emmanuel Leonard a v srpnu Vladan Crha, který dříve působil jako ředitel komunikace u společnosti Vodafone.

Dan Vořechovský
Diskuze (46)
Avatar - filko
10. 9. 2007 11:16
Re: Návštěva AAA
Přesně tak. To je na nich nejhorší. Bezohlednost, autíčkářství.

Mimochodem, ta nová auta nižší třídy se opravdu vyplatí. Kdo říká že není nad ojetinu, podlehl vymývání mozku právě marktingu AAA. Pokud nutně nepotřebujete velké auto, nové auto vyjde celkově levněji!
5. 9. 2007 17:06
Re: AUTO AUTO AUTO
:-) :yes:
Avatar - sparrow1
5. 9. 2007 13:52
Re: AUTO AUTO AUTO
jsou taky lidi co najezdí 15tis. za rok né každej jezdí furt ;-) A nevím co furt máš já mám nový auto Fabii combi 1,4 dostal jsem jí když měla najeto 3km tak snad nová byla.
5. 9. 2007 12:19
Re: AUTO AUTO AUTO
Aj jazdene auto treba kupovat s rozumom....vies ake bolo okrem ceny hlavne kriterium pri mojom vybere auta? Vzadu dostatocna sirka na umiestnenie troch detskych autosedaciek. A ze je takych aut sakra malo.
5. 9. 2007 08:36
Re: Je to komedie
Tomuhle nerozumím. Jak - šméčková auta? Pojem "šmé" je orientální výraz pro černý obchod, podvod. AAA přece prodá auto, které jim zítra přivezu, protože už ho nechci. Co je na tom podvodného či černého? Už jen vstup společnosti na burzu cenných papírů popírá tvé tvrzení o nějakých "šméčkách" Jezdím často kolem jedné jejich prodejny - dokonale naleštěná auta, ojetiny. Je radost to sledovat. Nikdo není povinen tam nakupovat, přesto má ta společnost vynikající výsledky. Tak jaká šméčka?