Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexani G-77 Sky Master je auto, jaké jste možná ještě neviděli. Uvnitř ukrývá překvapení

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Zařadit Lexani G-77 Sky Master do nějaké automobilové škatulky je fakt problém. Nic podobného jsme totiž ještě neviděli.

Sky Master je 10 metrů dlouhé vozidlo, postavené na základu Fordu F-550, které na první pohled vypadá jako kříženec stěhováku a obytného vozu.

Uvnitř "nákladového" prostoru se ale ukrývá překvapení, které má nejblíž asi k luxusnímu tryskáči. Kabina totiž nabízí luxusní prostor pro několik cestujících.

Najdeme tu šest italskou kůží čalouněných sedadel, které se dají různě polohovat a pasažéry navíc potěší také vyhříváním, masážní funkcí či nastavitelnými podnožkami. Nechybí ani pracovní stolečky. A samozřejmě se myslelo také na elektroniku, takže se posádka může bavit u domácího kina Bose s 65palcovou televizí.

Za touto "cestovní" kabinou se ukrývá ještě privátní koutek se dvěma pohovkami, které lze snadno změnit ve velkou postel. Místo se našlo také pro kuchyňku, v níž upoutá pozornost vybavení z 24karátového zlata.

Asi je vám jasné, že Sky Master nebude zrovna levným vozítkem. Stavba vyjde na milion dolarů, tedy na zhruba 22,8 milionu korun.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme