Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík: Rozmrazujete ráno skla s nastartovaným motorem? Na toto si dejte pozor

redakce AUTO.CZ
Diskuze (155)

Technický expert Světa motorů vás zdraví v novém díle videoporadny. Tentokrát půjde tematicky o problematiku týkající se zimních měsíců.

Automobilový specialista Martin Vaculík se zaměřil na strasti motoristů v zimních měsících. V novém díle videoporadny se rozpovídal o škrábání zamrzlých skel, ale i jejich rozmrazování s nastartovaným motorem.

Který postup doporučuje? A na co byste si měli dát pozor, když okna s nastartovaným vozem rozmrazujete příliš často? Všechno podstatné se dozvíte ve videu přiloženém výše. A pokud vás zajímají i další videa Martina Vaculíka, nebo máte tip na příští téma, nezapomeňte nám dát vědět v diskuzi nebo na našem instagramovém profilu @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (155)

Doporučujeme

Avatar - Ronault.
24. 1. 2022 21:39
Re: Garáž
PSA co mám odpozorovano ještě lépe a to všechna naše auta stála vždy v garáži zasklená, kde se netopilo, ale jelikož je vedle kotelny, tak tam kolem 10 st určitě je.
Jinak já teď jezdím tak jednou za týden až dva na ruční myčku, kdy to i zespod bezkontaktně opláchnu, přecejen je to koncern a Afriky, kdo ví co tam černoši vyrobili
Avatar - Ronault.
24. 1. 2022 21:38
Re: Garáž
Ukončil je silné slovo
Avatar - Ronault.
24. 1. 2022 21:37
Re: Garáž
Já být fanatický Fordista, ale zároveň si někdy odskočit na VW, protože být Fordista za každou cenu a vždy, tak zo musí být člověk buď hloupý nebo slepý, tedy jsi normální pokrytec, a mluví se o kvalitní antikorozní ochraně, tak šoupu v tichosti nohama a raději se nehlásím, ještě s fanatickými Mazdisty by jste se tam mohli kamarádit.
Avatar - Barrichello
15. 1. 2022 10:42
Re: Kdo zná rozmrazovač skel
Mam jen jednu ameriku, ta vyhřívání předního okna nemá, resp. tlačítko tam je, ale to je ofuk....

Do Mini to Helmuti nemontují, to víš .
Avatar - Barrichello
15. 1. 2022 10:39
Re: Kdo zná rozmrazovač skel
Carlson nebo W5 z Lidla....