Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Modelka Kate Upton se svezla v BMW i8. Prý moc nejelo...

David Bureš
Diskuze (9)
Blonďatou krásku svezl na okruhu v Montrealu šéf Formule E. Koukněte, jak si rychlou jízdu s hybridním sporťákem užívala.

Blonďatou krásku Kate Upton jistě nemá smysl blíže představovat, nepochybně ji dobře znáte z obálek všelijakých časopisů nebo třeba z několika filmů. Na konci července vyrazila tato vnadná modelka z USA do kanadského Montrealu, aby se zúčastnila tamějšího závodního víkendu šampionátu elektrických monopostů Formule E. A „zcela náhodou“ dostala možnost se svézt přímo na trati, po níž se během závodu proháněly elektrické formule.

Pro tuto příležitost usedla do neméně známého hybridního sporťáku BMW i8, který v sérii Formule E slouží jako safety car. Neposadila se však za volant, nýbrž na místo spolujezdce, řízení na úzké městské trati měl totiž na starosti generální ředitel série Formule E Alejandro Agag.

Zda Agag od jízdy očekával spoustu vyděšených výkřiků od modelky, jak v těchto videích bývá zvykem, se už asi nedozvíme. Pravdou však je, že k takové scéně nedošlo. Ba naopak, Upton ho suše vyzvala, ať jede co nejrychleji, co to půjde, a ať jí vyděsí. To se však nestalo, protože blonďatá kráska si jízdu podle všeho užívala a na konci prohlásila, že by si dala ještě jedno kolo. Tahle slečna má evidentně rychlou jízdu ráda...

David Bureš
Diskuze (9)
8. 8. 2017 09:26
To je mi jedno..
.. že si redaktor opět vymejšlí kraviny.
Ale rozesmutnily mě ty trestuhodně nevyužitý kozy.
Avatar - Dinar
8. 8. 2017 07:17
Re: No je to tak
Mentální úroveň je stejná, jedno jestli eda nebo fostek. ;-)
Avatar - Hammunasakra
7. 8. 2017 21:59
Re: Bulvár
David Bureš = poslední dobou to fakt přehání [odkaz] :no: :-!

Proč ste si to zase překroutil po svym = jako ty pololetní výsledky [odkaz] Davide Bureši? :-|

7. 8. 2017 21:55
Re: Bulvár
To je skoro na žalobu ne >:D BMW zaplatí Kate těžký prachy za reklamu, ta si rychlou jízdu očividně užívá a média začnou lživě psát, že Kate se skoro unudila k smrti, protože auto nejede. To už snad fakt není možný.

Proč mám pocit, že být to reklama na škodovku, tak titulek zní jinak. "Kate se svezla v O RS a strachy se při jízdě pomočila. "Nejlepší normální vůz!" prohlásila po výměně spodního prádla a hned jednu objednala pro tchýni"
Avatar - Hammunasakra
7. 8. 2017 21:26
Re: Bulvár
:yes: :yes: :-!