Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na náplavku přijede Mitsubishi Eclipse Cross. Čeká jej česká výstavní premiéra

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Želízko v ohni kompaktních crossoverů představilo Mitsubishi již na jaře letošního roku. Světová premiéra proběhla na autosalonu v Ženevě, ta česká je naplánována na konec prázdnin.

Čeští zájemci, kteří neměli to štěstí být na ženevském autosalonu, mohou model Eclipse Cross prozkoumat na konci srpna v Praze. Poslední prázdninový den totiž startuje unikátní automobilová výstava Auta na náplavce a kompaktní SUV z Japonska zde nebude chybět. Navíc půjde o jeho českou výstavní premiéru.

Před pár dny se uskutečnily první jízdy s Eclipse Cross pro novináře, avšak podle zástupců značky se stále ještě nejednalo o produkty sériové výroby. Ta totiž odstartuje až v závěru letošního roku a první auta k majitelům dorazí příští rok v lednu.

Již dříve jsme vás informovali, že výstava Auta na náplavce bude hostit předpremiéru nové vlajkové lodi Audi – modelu A8. Chybět nebude ani kompaktní crossover Kia Stonic, jenž jihokorejská automobilka předvede na břehu náplavky společně s dalšími modely. Bližší informace naleznete na webu akce nebo oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)